torstai 15. joulukuuta 2011

Uuden Suomen blogit

Hain tietoa jostain sotahistoria aiheesta ja pyörin muutenkin netissä ja päädyin Uuden Suomen sivuistoille. Ensimmäistä kertaa huomasin, että heillä oli erinomaisen fiksu blogipalvelu ja siellä oli tietoa vaikka millä mitalla.

Palveluita oli kaksi, vanhempi oli nimeltään Puheenvuoro jossa Suomen johtavat poliitikot ja yhteiskuntakeskustelua harrastavat bloggasivat ja keskustelivat. Toisen nimi oli Vapaavuoro jonka aiheena oli kulttuuri, urheilu ja vapaa-aika, taas alkoi sormiani kutitella, pitäisiköhän tuohonkin osallistua.
Kirjoitan niin mielelläni sotahistoria aiheesta ja sehän on tärkein vapaa-aikani harrastus. Nykyään tietysti kirjoitan jo niin moneen paikkaan, etten ehdi mitään vakioblogia enää muualla pitämään. Voisin kuitenkin aina silloin tällöin kirjoittaa sotahistoriasta Uuteen Suomeenkin, koska en kehtaa aina tehdä sitä tänne Purkkiarmeijan komentaja blogiin. Se ei ole asiakkaitani kohtaa oikein, että he tulevat kauneushoitolan blogiin, jossa jutut kertoo sotimisesta ja kenraaleista.

Olen kuitenkin niin läpikotaisin tuo sotahistoria harrastukseni innoittama ja siitä harrastuksesta on tullut kymmenien vuosien aikana niin elämän tapa, että olisi ihan kiva keroa siitä eteenkinpäin ja innostaa jotakuta muuta samaan harrastukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti