lauantai 7. heinäkuuta 2012

Aurinkotuotesuosituksia!

Nyt, kun vihdoinkin tuli kunnon kesä, niin heti alkoi UV-säteily varoitukset. Nuo varoitukset on syytä ottaa tosissaan, koska varsinkin lapsen iholle säteily on vaarallista. Kaikki Dermalogican aurinkotuotteet ovat suositeltavia myös lapsille, koska ne sisältävät mahdollisimman vähän turhia kemikaaleja. Dermalogicalla ei ole suojakertoimia, kuin 30 saakka. Suojakerroin 30 suojaa noin 92% säteilyltä, jos suojakerroin olisi 50 se suojaisi noin 96% ja siinä olevat kemikaalit lähes kaksinkertaistuvat. Dermalogicalla on kuitenkin testattavana uusi voide jossa on 50 suojakerroin ja sama määrä kemikaaleja, kuin nykyisissä voiteissa. Tämä tuote tulee markkinoille kesällä 2013.

Monipuolisin aurinkotuote on Waterblock Solar Spray( 118ml 65€) ja se on myös oma suosikkini, varsinkin matkoilla. Se käy sekä kasvoille, että vartalolle. Waterblock Solar Spray on suihkepullossa ja tosi helppo käyttää, kun se vaan sumutetaan iholle. Sitä on myös helpompi laittaa omaankin selkäänsä. Kun tuotetta käytetään kasvoille se ensin sumutetaan kämmenelle ja vasta siitä levitetään kasvoille muuten se saattaa mennä silmiin. Tuote on hyvin ohut ja kevyt ja siksi erinomainen liikuntaan ja urheiluun. Lapsille tämä on helpoin tuote, koska se on niin nopea levittää.

Tuosta kasvojen suosikkituotteesta Ultra Sensitive Faceblocista jo teinkin ihan oman postauksen, mutta toinen kasvojen suosikkivoide on Extra Rich Faceblock sk 30( 50ml 83€). Extra Rich Faceblock on hyvin täyteläinen kosteusvoide koko kasvoille ja sopii parhaiten yli 35-vuotiaille. Sellaiset asiakkaani jotka käyttävät Super Rich ( 50ml 103€) talvella yö-ja päivävoiteena siirtyvät käyttämään päivällä Extra Rich Faceblockia, kun kevätkausi alkaa. Ehdottomasti kosmetiikkamarkkinoiden paras aftersuntuote eli auringonoton jälkeen tarkoittu voide on Dermalogican After Sun Repair ( 100ml 46€). Siinä on loistava hinta/laatusuhde. After Sun Repair sisältää parhaita mahdollisia tehoaineita, samoja mitä esimerkiksi Skin Hydrating Boosterissa käytetään. Siinä on hyaluronihappoa joka on paras kosteuttava raaka-aine, sekä rauhoittavina aineita lakritsia ja camomillaa. After Sun Repair on ohut kosteuttava geeli joka imeytyy hyvin. Sitä voi käyttää koko vartalolle ihan koko kesän kosteusvoiteena joka pidentää rusketuksen kestoa. Palaneella iholla se poistaa punoitusta, turvotusta ja kirvelyä nopeasti. Silloin, kun iho on hilseilevän kuiva talven jäljiltä, niin After Sun Repair on vartalovoiteena suorastaan ryppyvoiteen tapainen tehoaine. After Sun Repairia ei ole mitenkään sidottu juuri auringonotto ajankohtaan, vaan itse käytän sitä myös talvella vartalovoiteena. Saunan jälkeen se tekee todella silkkimäisen sileän ihon.

HUOMIO BLOGITARJOUS

Blogissamme tuli täyteen 30,000 lukijaa ja siksi haluamme palkita asiakkaitamme. Ostaessasi 100€ edestä normaalihintaisia tuotteita saat niistä 20% alennuksen. Maksaessasi verkkokaupassa kirjoita alennuskoodi kohtaan Blogitarjous, niin kone laskee sinulle alennetun hinnan. Tarjouksen voit hyödyntää, myös hoitolassamme, kun mainitset ostoksilla ollessasi blogitarjouksesta. Tarjous on voimassa 9.7-12 saakka.

2 kommenttia:

  1. Sellainen varoituksen sana Waterblockista, että se on kovin liukasta jos sitä roiskuu esim.laminaattilattialle. Kävi pieni vahinko eilen jonka seurauksena polvet ovat kuhmuilla ja mustelmilla. Hyvä tuote kaikin puolin kyllä muutoin!

    Koska stressiakneni muuttuikin ärhäkämmäksi ja alkoi muistuttaa perioraalidermatiittia kävin pari viikkoa sitten ihotautilääkärillä jonka mielestä kyseessä kuitenkin oli vain akne. Sain reseptin pesuaineeseen ja finnivoiteeseen jotka kuitenkin (totta kai) osoittautuivat liian vahvoiksi jonka seurauksena iho on nyt näppyläinen mutta hilseilevän kuiva ja kirvelevän ärsyyntynyt. Mietinkin nyt miten tätä ihoa kannattaa hoivata? Pahimpiin kirvelykohtiin Ultra Sensitive Serum Concentrate(sinulta saatu näyte) on ollut ihanaa ja sitten tietty Barrier Repair. Mutta miten niitä näppylöitä kannattaa hoitaa? Ihan pinnallisista pienistä märkäpäistä on kyse. En ole uskaltanut käyttää Overnight Clearing Geliä kirvelyn pelossa.

    -Laura

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Oli hyvä, kun kerroit tuosta liukasteluistasi. Minun olisi pitänyt siitä laittaa postaukseen. Kerron aina asiakkaalle täällä hoitolassa, että on varovainen Waterblock solar sprayn kanssa koska lattialle mennessään se tekee sen tosi liukkaaksi. On hyvä laittaa, vaikka pyyhe kylppärin lattialle, kun aurinkosuojaa suihkuttelee ettei se menee lattiaan. Tai sitten suihkuttaa aine ensin kämmeneen ja siitä levittää ihoon. Onneksi selvisit pelkillä mustelmilla!

    En mielelläni puutu ihotautilääkärin ohjeisiin, mutta jos iho on tosi kuiva niin tuo Ultra Sensitive Serun Concentrate on ihan hyvä tai sitten Multivitamiininaamio toimii aina.

    Inkeri

    VastaaPoista