torstai 19. heinäkuuta 2012

Hikinäpyt hermostuttaa!

Hikinäpyt ovat tosi ärsyttäviä ja vaikka hellettä ja hikeä ei juuri ole ollutkaan niin ne vaivaa siitä huolimatta. Niitä tulee helposti teini-ikäisille ja myös meille ikääntyville naisille. Hormoonitoiminnalla on niihin vaikutusta, koska ne nimenomaan kiusaa teinejä ja vaihdevuosi ikäisiä.

Yleensä näpyt tulevat otsaan, ohimoille ja hiusrajaan missä on hikirauhasia eniten. Iholla tapahtuu sellainen ilmiö, että kun hikirauhaset alkavat tuottamaan hikeä se ei pääsekään ulos tukkiintuneesta huokosen suusta. Hikirauhanen ja talirauhanen ovat samassa ihohuokosessa ja kun hikirauhanen alkaa pumppaamaan hikeä se yleensä kiihdyttää myös talirauhasen toimintaa. Tuo ihohuokosen suu saattaa olla tukossa, joko liiallisesta talista, tai se on kuivuuttaan supistunut tukkoon. Näin ihohuokosen suulle syntyy pikkuinen näppylä, kun siihen kertyy talia, hikeä ja kuollutta keratiinisolukkoa. Varsinkin vaihdevuosi-iässä on yleensä kysymys siitä, että iholle syntyy niin paljon kuollutta solukkoa, että se tukkii huokosia.

Näitä hikinäppyjä ei saa pois ihonpuhdistuksessa, eikä missään tapauksessa kotona puristelemalla. Tukkeuman määrä on niin pieni ettei sitä voi puristella, vaan paras hoitokonsti on kuorinta. Olemme Marin kanssa todenneet, että ehdottomasti paras ja nopein konsti kuoria ja hoitaa hikinäpyt kuntoon on lievästi kuoriva ChromaWhiten Tri-active cleanse. Tri-active cleanse (150ml) on nyt tarjouksessa 49€, normaalihinta on 63€. Verkkokaupassahan ei mene edes postikuluja, vaikka tilaisit vain tämän yhden tuotteen. Samalla saat runsaasti näytteitä, jotta voit testata muitakin tuotteitamme.

Hoitaessasi hikinäppyjä iho kannattaa pari viikkoa pestä pelkästään Tri-active Cleansella. Yleensähän sitä suositellaan toisen puhdistusmaidon rinnalla vuoron perään. Suosittelen käytettäväksi hikinäppyjä poistamaan myös tehokkaampaa kuorintaa pari kertaa viikossa, vaikka Multivitamin Thermofoliantia. Multivitamin Thermofoliantkin (75ml ) on tarjouksessa 69€, normaalihinta on 81€. Joku lukija voi ihmetellä, että eikö jo kuorita ihoa liikaa, mutta siitä ei ole pelkoa. Multivitamin Thermofoliant ei sisällä raapivia, tai hankaavia aineita, vaan se sulattaa kuolleen solukon pois. Se sulattaa jo puolikuolluttakin solukkoa, kun taas Tri-active Cleanse sulattaa vaan jo täysin irtonaisen kuolleen solukon. Hyvin kuoritulla iholla hoitoaineidenkin imeytyminen ja vaikutus on paljon tehokkaampaa. Joten oikeanlaisiin  kuorinta tuotteisiin kannattaa panostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti