keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Power Rich on ylivoimainen hoitovoide

Dermalogicalla on yksi tuote ylitse muiden ja se on Power Rich (50ml 225€) voide. Voide on meidän toiseksi eniten myydyin hoitovoide Intensive Moisture Balancen jälkeen. Ensin voiteen hinta voi hiukan pelästyttää, mutta kerran kokeiltuaan voidetta hinta ei yhtään kirpaise.

Power Rich voide on tarkoitettu hidastamaan vanhenemista ja poistamaan jo syntynyttä ryppyä ja ihon ohentumista. Power Rich voide on ollut nyt kymmenisen vuotta markkinoilla ja se tavallaan syntyi ihan vahingossa. Dermalogican omistaja Jane Warwand ja heidän pääkemisti Diana Howard päättivät tehdä itselleen parhaan mahdollisen ryppyvoiteen välittämättä hinnasta. Tuotteen turvallisuus oli myös tärkeää, koska USA:ssa oli silloin tullut markkinoille retinolivoiteet, jotka altistivat ihoa UV-säteilylle. Diana Howard kehitti voiteen jossa hän yhdisti happovapaan uudistavan aineosan, kasviestrogeenin,soijaproteiinit ja vitamiinit. Näin syntyi Power Rich, jota halusivat kokeilla myös kaikki muutkin, ei ainoastaan oma henkilökunta.

Silloin, kun Power Rich lanseerattiin Suomen markkinoille sitä tavallaan joutui myymään "tiskin alta" koska saimme niin pieniä erijä Suomeen. Power Rich voidetta tehtiin, vain määrätty erä joka suurimmaksi osaksi myytiin muualle, kuin Suomen markkinoille. Ainoastaan kymmenen suurinta Dermalogica kauneushoitolaa sai sitä myyntiin ja meilläkin oli joku kiintiö, muistaakseni 40kpl vuodessa. Viimeisen pari vuotta olemme onneksi saaneet sitä ihan niin paljon, kuin olemme tarvinneet ja sen tuotanto on käynnissä läpi vuoden.

Power Rich on siis raaka-aineiltaan täysin erilainen, kuin mikään muu markkinoilla oleva voide. Siinä on yhdistetty sekä tehotippojen, että voiteen vaikutus. Sitä voi myös käyttää ympäri vuorokauden ja meikin allakin se on todella miellyttävä. Voide on pakattu viiteen pikkutuubiin ja se ei sisällä juuri ollenkaan säilytysaineita. Siinä on ainoastaan pelkästään vaikuttavia raaka-aineita jotka pystyvät imeytymään yhtä syvälle, kuin tehotipatkin. Osa tuotteesta jää kuitenkin ihon pintasolukkoon suojaamaan. Tuote on siis superhelppo käytössä. Sen kanssa ei tarvitse käyttää silmänympärysvoidettakaan, koska sen molekyylirakenne on tarpeeksi pieni imeytyäkseen ohueen silmänympärysihoon.  Nuo viisi pientä tuubia, yhteensä 50ml riittää käytössä 5-8 viikkoa. Sinä aikana et tarvitse mitään muuta tuotetta, kun puhdistusmaidon ja kuorinnan. Nyt kun markkinoille on tullut Overnight Repair Serum ( 15ml 98€) suosittelen talvella sitä yöksi Power Richin alle. Tämän helpompaa hoito-ohjelmaa ei voi olla ja tulokset ovat hyvin tehokkaita. Suosittelen, että kaikki yli 30-vuotiaat käyttäisivät ainakin pari pakkausta vuodessa Power Richiä.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi16:29

    Hei Inkeri!

    Olen käyttänyt pari pakkausta Power rich voidetta Nanolift kasvohoitosarjan yhteydessä. Tykkäsin siitä tosi paljon. Onko siis tarkoitus, että sitä voi käyttää muulloinkin, kun sen sarjahoidon kanssa?
    Tyttäreni puolesta kysyisin, että hänellä on stressin vuoksi tosi näppyläinen ja hilseilevä iho, voiko hänelle tehdä Nanolift hoitoa? Ikää hänellä on 37v.

    Asiakkaasi vuodesta -86

    VastaaPoista
  2. Kumpaankin kysymykseesi vastaan kyllä. Tyttäresi iho varmasti hyötyisi Nanolift hoidosta ja muuten voisin antaa hoidon yhtyedessä neuvoja stressi ihon hoitoon.
    Power Richiä voi käyttää ihan samalla tavalla, kuin muitankin Dermalogican tuotteita. Joillakin se on jatkuvasti yövoiteena talven ajan. Suositeltavaa on, että Nanolift sarjahoito tehdään ainakin kerran vuodessa ja sen lisäksi käytetään parin kuukauden välein Power Rich voide pakkaus.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:12

    Kysymys: onko noissa Power Rich pikkutuubeissa säilytysainetta ollenkaan? Minulle oli jäänyt viime talvelta käyttämättä yksi avattu tuubi ja yksi avaamaton, uskallankohan niitä vielä käyttää?
    En ole päässyt käymään Nanolift sarjahoidossa, kun asun pääkaupunkiseudulla. Kävin talvella kuitenkin pari kertaa ihan yksittäisessä Nanolift hoidossa ja käytin koko talven yövoiteena Power Rich+ Overnight Serum yhdistelmää eikä viisikymppinen atooppinen ihoni ole ikinä voinnut näin hyvin. Kiitos

    VastaaPoista
  4. Kiitos vaan kehuista. Tuo yhdistelmä Power Rich+ORS on lyömätön. Jos ei pääse käymään kasvohoidossa, niin parasta tulosta talvipakkasella saa noilla kahdella tuotteella.

    Sitten itse kysymykseen:Power rich sisältää minimaalisen vähän E-vitamiinista saatua luonnollista säilöntäainetta. Yleensä neuvon, että pikku tuubi säilyy avattuna kolmisen kuukautta, mutta avaamattomana vähintään kaksi vuotta. Jos tuo avattu tuubi ei haise pahalle, niin uskoisin sen olevan käyttökelpoista. Pilaantuneestakaan voiteesta ei ole vahinkoa iholle, mutta sen teho voi olla huonompi. Itse käytin voidetta, jonka tuubi oli auki varmaankin puolisen vuotta ja minusta se oli vielä ihan priimaa.

    Inkku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16:55

    Olen käyttänyt nyt kesän ajan tuota Power Richiä, vaan yövoiteena, kun siinähän ei ole kai aurinkosuojaa. Päiväksi olen laittanut Dynamic Skin Recoveryn, meneekö Power richin vaikutus hukkaan, kun en käytä sitä yötä päivää. Nyt, kun loma loppuu ja ulkoilu vähenee, niin ajattelin siirtyä Sheer Tint voiteeseen ja siinä on 15 suojakerroin. Käykö Power Rich sen alle, vai pitäisikö laittaa joku muu päivävoide? Jossain blogissa mainitsit Map-15 Regeneratorista suun ympärysryppyihin. Tuleeko jo liikaa, jos laitan sitä suunympärille ja Power Richiä muualle kasvoille?

    Lomalainen

    VastaaPoista
  6. Power rich sopii yövoiteeksi oikein hyvin näin kesällä ja sen pariksi päivävoiteena Dynamic Skin Recovery on erinomainen koska siinä on aurinkosuoja. Sheer Tint värillinen päivävoide sopii ihan yksinäänkin eikä se tarvitse kosteusvoidetta alleen. Jos olet kuitenkin kuiva ihoinen sen alle voi laittaa toisen voiteen ja Power rich toimii siinä ihan hyvin.
    Ei tule mitenkään liikaa, jos laitat vielä tuon Map-15 suunympärille. Siitä on tullut todella paljon hyvää palautetta suunympärysjuonteiden hoidossa.

    Inkku

    VastaaPoista