tiistai 3. heinäkuuta 2012

Nanolift mullisti rasvoittuvan ihon hoidon

Kevään aikana minulle on tullut aika monta ihan uutta asiakasta Nanolift kasvohoitoon. Hyvät hoitotulokset ja Hämeen Sanomien juttu tuo sellaisiakin asiakkaita, jotka eivät ole ennen meillä käyneet. On aina haasteellista, mutta motivoivaa aloittaa ihan alusta asiakkaan kanssa jonka ihoa ei tunne ollenkaan. Uusista asiakkaista on ainakin viidellä ollut hyvin rasvainen ja suurihuokoinen iho. Talvella hoitoon tulevilla asiakkailla on aina ensisijainen ongelma kuivuus ja kireys, joten en ole niin paljon huomioinut Nanoliftin vaikutuksia rasvaisuuteen.

Näiden uusien asiakkaiden ikähaarukka on ollut 38-70 vuotta ja kerron nyt niistä tapauksista jolloin rasvaisuus on ollut suurin ongelma. Yleensä rasvainen iho vanhetessaan ei rypisty niin helposti, kun kuiva iho koska rasvainen iho on paksumpi. Kolmekymppisenä finnit ja näppylät alkaa rauhoittua ja rasvaisuus ilmenee lähinnä jatkuvana kiiltona ja öljyisyytenä. Ihon väri on yleensä aika kirjava ja huokoset erottuvat suurina. Moni kokee, että rasvoittuva iho on epäsiistin näköinen ja hyvää, pysyvää meikkiä on vaikea tehdä. Sitten, kun iho alkaa veltostua, niin nuo huokoset näkyvät entistä enemmän. Toisaalta talviaikaan ainakin iho kuivuu pinnasta ja hilseilee.

Hyvällä hoidolla nämä kaikki ongelmat saadaan kuriin ja Nanolift on mullistanut myös rasvaisen ihon hoidon. Voin ihan rehellisesti sanoa, että jokainen uusi asiakas on saanut Nanolift hoidosta paremman tuloksen, kun olen uskaltanut odottaakkaan. Tuntuu myös tosi kivalta, kun uusi asiakas yhden Nanolift hoidon jälkeen katsoo peiliin ja ihmettelee onko tämä hänen ihonsa. Rasvaisen ihon hoito on haastavampaa ja en olisi uskonut, että Nanoliftin tulokset ovat niin selviä. Toisaalta se ei kuitenkaan ole mikään ihme, vaan ihan järjellä selitettävissä. Nanolift kasvohoidossa vaihdetaan aina ihotyypin mukaan käytettävät hoitoaineet ja mieto sähkövirta saa myös rasvaisen ihon tuotteista enemmän tulosta irti.

Nanolift kasvohoito on kaikista paras turvotuksen poistaja mitä koskaan olen asiakkaille tehnyt. Yleensä aina yli nelikymppisellä naisella on kasvojen ihon kudoksessa ylimääräistä nestettä, vaikka se ei turvotuksena näykkään. Kuukautiskierron mukaan nesteen määrä muuttuu ja noin viikkoa ennen kuukautisten alkua turvotus on pahimmillaan. Monen uuden asiakkaan kohdalla turvotuksen poistuminen on ollut ihan ilmiömäistä näyttää, kuin kasvoista olisi häipynyt litra vettä. Se muuttaa ulkonäköä hyvin paljon ja huokosetkin supistuvat. Nanolift kasvohoidossa tehty kuorinta sulattaa myös ihotalia ja poistaa kiiltoa ja öljyisyyttä. Imeytettävät vaikutusaineet rauhoittavat talin eritystä ja tasapainottavat ihoa. Niiden vaikutus kestää ensimmäisen hoidon jälkeen noin 3-4 viikkoa. Turvotus pysyy poissa aluksi ainakin viikon verran. Sitten, kun jatketaan sarjahoitoon, tai muuten säännöllisiin kasvohoitoihin, niin vaikutukset ovat pysyviä. Noin puolen vuoden säännöllisen hoidon jälkeen turvotus pysyy poissa ja huoli rasvoittumisesta unohtuu. Rasvaisuuden hoidossa edesauttaa paljon, kun kotihoidossa on myös Dermalogican tuotteet.

Meikin pysyminen muuttuu täysin, kun iho ei enää rasvoitu. Youngbloodin meikit pysyvät koko päivän mattapintaisina ja siinä auttaa myös meikinpohjuste Mineral Primer. Toivottavasti tämä ei vaikuta ylitse vuotavalta mainospuheelta, mutta tämän paremmin en osaa selittää omaa innostustani, kun näen mitä muutoksia työni saa aikaan.

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:48

    Allekirjoita kaiken mitä tuossa kirjoitit. Kävin luonasi ekaa kertaa toukokuussa ja tähän mennessä on 3 Nanolift hoitoa tehty. Koskaan ihoni ei ole ollut näin hyvässä kunnossa. Kun menin ekan hoidon jälkeen kotiin miehenikin oli ihan hämmästynyt, kun naama oli paljon kapeampi. Olen niin moneen kertaan pettynyt kosmetologien lupauksista, mutta ajattelin vielä kerran yrittää, kun uskoin Hämeen Sanomien juttuun ja onneksi varasin ajan.

    Henna 54v.

    VastaaPoista