maanantai 9. heinäkuuta 2012

Jalat kuntoon!

Mehän emme enää Marin kanssa juurikaan ehdi tehdä jalkahoitoja, mutta olen aikani tehnyt niitä noin 20.000-25.000 eli luulen tietäväni asiasta jotain. Mikään ei varmaan ole suomalaisilla, niin huonolla huollolla, kuin jalat. Haaveilin vielä 80-luvulla, että  työurani loppupuolella valistus olisi tehonnut niin paljon, että kaikki kävisivät kerran vuodessa jalkahoidossa. Valitettasti minun voimani loppui ennen sitä ja minun oli järkevintä keskittyä kasvohoitoihin. Minulla on ollut jo alunperin niin hyvä koulutus kasvohoitoihin ja kun vielä erikoistuin Dermalogicaan, niin ei ollut järkevää, tai mahdollistakaan käyttää aikaa enää jalkahoitoihin. Jalkahoito on kuitenkin aina sydäntäni lähellä, koska se on pieni asia jolla on suuri merkitys terveyteen.

Jo parikymmentävuotta sitten tehtiin väitöskirja siitä, että puolet diabeetikkojen jalka amputaatioista pystyttäisiin ennalta ehkäisemään hyvällä jalkahoidolla. Pidän ihan välttämättömänä, että jokainen aikuinen käy vähintään kerran vuodessa jalkahoidossa, jolloin voidaan tarkistaa onko kaikki kunnossa. Pahinta näin kesällä on, jos varpaiden välit hautuu rikki. Jalat pitää pestä päivittäin ja on aina tarkistettava ettei varpaiden väliin jää kosteutta, jalat on kuivattava erityisen huolella. Hautuneista varpaan väleistä lähtee liikkeelle helposti erilaisia tulehduksia, esimerkiksi ruusu. Yleensä hautuneissa varpaan väleissä on sieni infektio ja parasta olisikin hoitaa sitä apteekista saatavilla sienilääkkeillä.

Jalat kannattaa kotona huoltaa pari kertaa kuukaudessa. Saunan yhteydessä on kiva hauduttaa jalkoja lämpimässä vedessä ja hyvä kylpyvaahto veteen on Conditioning Body Wash (500ml 68€). Kuorinta tekee jaloille myös hyvää ja sen voi tehdä ihan pari kertaa viikossa, niin kuin vartalokin on hyvä kuoria. Dermalogican Exfoliant Body Scrub on hyvä kuorinta aine koska se on myös hoitava. Liotuksen jälkeen kuorinta aineella saa kovettumat pois ja myös kynsinauhat kannattaa kuoria. Pesun jälkeen kannattaa vartalovoide aina levittää jalkateriin saakka. Jalkavoiteena me myymme CCS-sarjan jalkavoidetta joka on alunperin tehty diabeetikoille, mutta on erinomainen kaikille jaloille.

Hikoileville jaloille suosittelen talkkia, joka aamu varpaan väleihin se estää hautumista. Apteekista saa myös ostaa pikkupusseissa lampaan villaa, joka on vanha hyvä konsti laittaa varpaan väleihin pitämään ne kuivina.

HUOMIO BLOGITARJOUS

Blogissamme on käynyt nyt 30,000 lukijaa ja siksi palkitsemme asiakkaitamme  tuntuvalla alennuksella. Kun ostat vähintään 100€ edestä normaalihintaisia tuotteita saat niistä 20% alennuksen. Maksaessasi verkkokaupassa kirjoita alennuskoodi kohtaan Blogitarjous ja kone laskee sinulle alennetun hinnan. Saan myös hoitolassa 20% alennuksen tuoteostoista, kun mainitset käyttäväsi blogitarjousta. Tarjous on voimassa 9.7-12.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:49

    Ehtisitkö suositella mullekin kunnon aineet naaman hoitoon. Olen 37v. ja ihoni on kai sekaiho. Mulla on kaksi ihanaa kakrua 3,5v. ja 1,8v. ja kummankin raskauden aikana pigmenttiläiskiä oli paljon ja sama on nytkin. Jotain apua niihin haluaisin ettei ne koko aikaa vaan pahene.
    Talvella ihoni on aika kireä ja hilseilevä, mutta nyt taas pukkaa näppylää. Pesuun olen aina käyttänyt pelkkää saippuaa, mut kai siitäkin voisi jo luopua. Haluaisin huolehtia paremmin ulkonäöstäni, mut neuvoppa sinä aineet!

    Hansu

    VastaaPoista
  2. Aivan varmasti saat ihosi tasapainoon, kunhan saat oikeat hoitotuotteet. Saippua todellakin kannattaa jättää pois, koska se saattaa olla suurin syy kuivuuteen ja näppyihin. Puhdista ihosi Special Cleansing Gelillä( 500ml 60€, 250ml 42€)ja täydennä puhdistus Antioxidant hydramist (150ml 62€)hoitosuihkeella. Pigmenttiläiskiä vaalentaa ja kosteuttaa ihoasi muutenkin C-12 Concentrate(30ml norm.132€, NYT 99€, tätä tehotiivistettä voit käyttää sekä aamulla, että illalla. Aamuisin laita sen päälle Pure Light ( 50ml 96€)päivävoide, jossa on 30sk.Yöksi suosittele Active moist kosteusvoidetta, jonka voit talvella vaihtaa hiukan vahvempaan.
    Silmien ympärille laita yöksi Age reversal eye complex( 15ml 78€) mikä on oikea superryppyvoide silmien ympärille ja päiväksi Total eye care(15ml 62€)
    Kuorinnalla on nyt erittäin tärkeä merkitys, että iho normalisoituu. Käytä Daily microfoliant ( 81g 71€) mikrokuorintaa joka toinen päivä ja Multivitamin Thermofoliant kuorintaa kaksi kertaa viikossa, sekin on nyt vielä tarjouksessa 69€, norm 81€.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:40

    Heippa!

    kun käytän tätä Body Scrub kuorintaa on pakko pestä sen jälkeen vartalo vielä saippualla?

    VastaaPoista
  4. Ei tarvitse enää pestä millään muulla, kun käytät vartalokuorintaa. Se jättää myös ihanan pehmeän ihon ja vartalovoide imeytyy hyvin sen jälkeen.

    Inkeri

    VastaaPoista