lauantai 28. heinäkuuta 2012

Heinäkuu loppuu, muista tarjoustuotteet!

Muistutan vielä kerran, että heinäkuun lopussa vaihtuu tarjoustuotteet ja nyt on viime hetken tilaisuus käyttää tämän hetken alennukset hyödyksi. Dynamic Skin Recovery sk30 ( norm. 106€,NYT 96€+matkakoko puhdistusmaito ja hoitosuihke) on vielä pari kuukautta paras mahdollinen päivävoide yli kolmekymppisille. Aurinkosuojaa tarvitaan pilvisinäkin päivinä, koska on tarkoitus vähentää minimiin ihon saama UV-säteily. Tällaisena sateisena kesänä ei UV-säteilyn syöpäriski oli onneksi suuri, mutta pienikin säteilymäärä vanhentaa ihoa. Dynamic Skin Recovery on myös kiinteyttävä ja oikein hyvä meikinalusvoide.

C-12 Concetrate (132€ NYT 99€) on loppukesästä tarpeellinen lähes kaikille. Se hajoittaa pigmenttiä ja tasoittaa ihon väriä. Siinä on myös hyvä kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus eli se ei ole pelkästään pigmenttiläiskiin tarkoitettu. Kesäajan tehotiivisteenä se on todella suositeltava, koska kaikkien ihot tarvitsevat kirkastusta ja kosteutta. Tätä tehotiivistettä käytettään aamulla ja illalla suoraan puhtaalle iholle ja sitten voide siihen päälle. Tätä ei käytetä ihan yläluomelle, mutta silmäkulmiin ja silmien alle kyllä koska silmien ympärillä on usein ihan pigmenttiläiskiäkin. Kaula on myös syytä muistaa ainetta levitettäessä ettei kaula jäisi huonommalle hoidolle, kuin muu iho.

Tri-Active Cleanse( 63€ NYT 49€) on lievästi kuoriva maitohappoa sisältävä puhdistusmaito. Se sopii kaikille jotka haluavat tehokasta puhdistusta. Itse olen käyttänyt sitä koko kesän ihan joka ilta, koska se pitää ihoani vaivaavat hikinäpyt kokonaan poissa. Yleensä sitä suositellaan käytettäväksi toisen puhdistusmaidon rinnalla joka toinen päivä. Näin kesällä en kuitenkaan ole yhtään kokenut olevan liikaa, vaikka olenkin käyttänyt sitä jatkuvasti ja olen kuitenkin kuiva ja ohut ihoinen. Hiukankin rasvoittuvalle iholle Tri-Active Cleanse on ihan välttämätön kesällä, koska se estää ihon tukkeutumisen. Talvella sitten sen käyttöä voi vähentää kolmeen neljään käyttökertaan viikossa.

Multivitamin Thermofoliant ( 75ml 81€ NYT 69€) kuorinta-aine jonka vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia eli todella helppo ja nopean tehohoito kaikille yli kolmekymppisille ihoille. Tuote on tullut markkinoille vasta pari vuotta sitten ja kaikki ei ole sitä vielä löytäneet. Ne jotka ovat sitä kerran ostaneet, niin hakevat aina uuden tuubin vanhan tilalle. Se kertoo aina asiakkaiden rehellisen mielipiteen, jos kerran ostetaan sitä lisää, niin sen täytyy olla hyvää. Suosittelen Multivitamin Thermofoliantin käyttöä 2-3 kertaa viikossa. Multivitamin Thermofoliant on jo tehokkaampi kuorinta ja se poistaa jo puoliksikin kuollutta solukkoa. Aineen teho perustuu kuitenkin hedelmähappoentsyymeihin eikä hankaaviin aineisiin joten se sopii hyvin herkällekin iholle.

Youngblood Natural Mineral Foundation ja Kabuki-sivellin on yhteishintaan 100€ (norm. 123€). Jos sinulla ei vielä ole meikkiin kuuluvaa omaa sivellintä, niin nyt siihen kannattaa satsata. Kun kerran on alkanut käyttämään tätä YB:n mineraalimeikkiä ei siitä enää luovu. Kaikista paras levitystulos tulee siihen tarkoitetulla aidolla vuohenkarvaisella Kabuki-siveltimellä. Hyvin hoidettuna Kabuki-sivellin kestää kymmeniä vuosia.

Yritän saada tarjoustuotteiksi niitä tuotteita, jotka parhaiten sopivat ajankohtaan ja olisivat hyödyllisiä mahdollisimman monille ihotyypeille. Nämä alennustuotteet koskevat ainoastaan meidän hoitolaamme ja verkkokauppaa. Alennukset ovat sen verran tuntuvia ettet saa mistää suomalaisesta hoitolasta näitä tuotteita edullisemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti