sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Deodorantti herkälle iholle

Harvemmin muistan kertoa Dermalogican vartalotuotteista, vaikka ne ovat ihan yhtä pidettyjä, kuin kasvojen hoito tuotteetkin. Varsinkin deodorantti on ongelma monelle herkkäihoiselle ja siihen avuksi löytyy Environmental Control Deodorant (64g, 33€). Tämä tuote on aina myynyt itse itseään, että valittevan usein unohdan kertoa sen olemassa olosta. Tämä deodorantti ei sisällä alumiineja eikä alkoholeja ja sopii siten suurimmalle osalle allergisia asiakkaita. Se ei ole mikään antiperspirantti, joka pitäisi kainalot kuivina ja hienhajun pois kertaheitolla. Tämän deodorantin vaikutus tule pikkuhiljaa noin 2-4 viikon käytön jälkeen. Niin hätäselle ihmiselle, kuin minä se ei olla aika ärsyttävää, mutta tuloksena on ikuinen hygienia kumppani.

Suosittelen, että aloitettaessa deodorantin käytön käytä sitä pari kolme kertaa päivässä. Itse tein niin, että laitoin sitä aamupesun jälkeen, sitten huuhtelin kainalot puolenpäivän aikoihin ja lisäsin deodoranttia. Koska deodorantti alkaa vaikuttamaan vasta pikkuhiljaa, noin parin viikon käytön jälkeen pysyy kainalot kuivina ja hajut poissa. Sitten, kun on saavutettu toivottu tulos riittää pelkästään aamulla laitettu deodorantti. Näiden yli kymmenen vuoden aikana, kun olen deodoranttia myynnyt ainoastaan yksi asiakas on kertonut olleensa allerginen sillekin. Se on deodorantin kohdalla ihan sensaatio.

Ihana raikastava pesuaine suihkuun ja käsien pesuun on Conditioning Body Wash ( 500ml,67€). Tämä nestemäinen pesuaine sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle eikä se missään tapauksessa kuivata ihoa. Meillä on sitä tällä hoitolan vessassa asiakkaiden käsien pesuun ja aina uusi asiakas kysyy mikä ihana pesuaine se on, kun tuoksu on niin raikas. Tuoksu ei ole mikään keinotekoinen parfyymi, vaan sitruunaöljyn ja mäntyöljyn tuoksu jotka ovat pesugeelin raaka-aineita. Missään Dermalogican vartalotuotteisakaan ei ole hajusteita, väriaineita tai synteettisiä aineita.

MUISTA BLOGITARJOUS

Blogimme lukijamäärä ylitti 30,000 ja sen kunniaksi annamme asiakkaille 20% alennuksen tuotteista. Ostaessasi verkkokaupasta vähintään 100 euron edestä normaalihintaisia tuotteita saat 20% alennuksen. Kun maksat, niin kirjoita alennuskoodi kohtaan sana Blogitarjous.
Saat alennuksen nyt myös hoitolassamme, kun ostoksilla ollessasi mainitset blogitarjouksesta. Tarjous on voimassa 9.7-12 saakka.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi14:33

    Olen käyttänyt tuota deodoranttia nyt puolisen vuotta ja minun ei tarvinnut mitenkään odotella sen vaikutusta. Ehkei sitten hikoiluni ole mitenkään voimakasta, mutta hienhaju pysyi poissa koko päivän pelkän aamupesun voimalla ja yhdellä sivelyllä deodoranttia. Harmittelen, kun en aiemmin löytänyt sitä, tein niin monia virhe ostoksia. Suosittelen lämpimästi tätä muillekin.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:24

    Minä ensin hiukan vierastin Environmental deodorantin tuoksua. Epäilin myös sen olevan joku tuoksuaine, kun se oli niin voimakas. Eihän siinä kuitenkaan ole parfyymiä? Nyt olen kyllä tottunut siihen ja en edes huomaa sitä. Olen myös yleensä tosi herkkä tuoksuille ja saan helposti migreenin, mutta tämä deodorantti ei onneksi sitä aiheuttanut.

    VastaaPoista
  3. Missään Dermalogican tuotteessa ei ole keinotekoisia tuoksuaineita. Kaikki tuoksut tulee suoraan raaka-aineista. Tässä deodorantissa tuoksu tulee sitruunasta ja männynhavuöljystä. Tuo männynhavuöljyn tuoksu saattaa ensin tuntua voimakkaalta, mutta se haihtuu iholla parissa minuutissa. Yleensä luonnolliset tuoksut eivät aiheuta migreeniä.

    Inkku

    VastaaPoista
  4. Anonyymi14:49

    Tuntuu aika hinnakkaalta dödöltä. Tosin olen oppinut, että kaikki Dermalogican aineet riittävät todella pitkään. Miten on tämän dödön laita, onko se tavallista isompi pakkaus?

    Tarja

    VastaaPoista
  5. Dermalogican tuotteet todella riittävät hyvin ja ovat isoja pakkauksia ja niin on tämä dödökin. Pakkauskoko on 64g ja se varmasti kestää tuplaten sen ajan mitä deodorantit yleensä.

    Inkku

    VastaaPoista