perjantai 6. heinäkuuta 2012

Meikkivinkkejä!

Tässä muutama suositus Youngbloodin meikkiväreistä, jos joku haluaa uudistaa meikkejään, kun on tuo Blogitarjous meneillään.

Ideat vaalealle, sinisilmäiselle ja vaaleaihoiselle naiselle:

Meikkivoiteena voi olla Natural Mineral Foundation (65€) väri Neutral, tai supersuosittu värillinen päivävoide Dermalogicalta Sheer Tint väri Medium ( 40ml 65€). Luomivärinä on kaikista helpoin käyttää jauhemaista luomiväriä Crushed Mineral Eyeshadow (33 €) sävy Kasbah. Levittämällä tämän yhden luomivärin saat hyvin elävän silmämeikin koska nämä jauhemaiset luomivärit ovat ns. opaalihohteisia ja ne näyttävät eri väriseltä eri valoissa. Kasbah on vaalenpunainen/liila/kulta sävyinen. Silmienrajaukseen sopii Gel Liner väri Black Orkidea (35€). Ripsivärinä Youngbloodin ripsiväri Mineral Leghtening Mascara ( 36€) on mielestäni paras jota olen koskaan käyttänyt. Se pidentää ja tuuheuttaa ripsiä, pysyy hyvin, mutta lähtee myös helposti pois.
Poskille Pressed Mineral Blush (41€) väri Tangier on raikas oranssinen korallin sävy. Huulille  huulikiille Lip Shine ( 37€)sävy Corall Kiss on kesän suosikki ja sopii hyvin Tangier poskipunan pariksi. Lip Shine on ihanan rasvainen ja hoitava huulikiille.

Tumma, vihreä tai ruskeasilmäinen, iho jo hiukan päivettynyt:

Meikkinä Natural Mineral Foundation (65€) mineraalimeikki sävy Honey tai oikein ruskettuneelle iholle sävy Tawnee. Luomivärinä Crushed Mineral Eyeshadow(33€) sävy Morganite joka on kuparin ja kullan sekoitus. Neljän luomivärin paletista Pressed Eyeshadow Quad (71€) on myös kaunis sammaleen vihreä sävy, joka korostaa silmien vihreyttä. Silmienrajaukseen suosittelen Gel Liner värin Galaxy, joka on hyvin tumman harmaa. Poskipunana on raikas väri Blossom, joka on viileä pinkki ja laatu on tuo kiinteä poskipuna Pressed Mineral Blush (41€). Ripsiväriksi tuo sama Mineral Leghtening mascara jossa on vaan yksi sävy eli musta.

Huulille sopii joko vaalea pinkki Lust Pink (31€)huulipuna tai huulikiille Promiscous (37€) joka on punaisempi pinkkisävy.

Kannattaa muistaa myös aurinkopuuteri Mineral radianace (71€) väri Sundance sopii sekä vaalealle, että tummalle iholle, koska siinä yhdessä paletissa on neljä eri sävyä. Pidän sitä parhaana markkinoilla olevana aurinkopuuterina, koska sekä sävy, että laatu on ensiluokkaista.

HUOMIO BLOGITARJOUS

Sen kunniaksi, että blogissamme on käynyt 30,000 lukijaa annamme asiakkaillemme  20% alennuksen tuotteista. Kun tilaat vähintään 100€ normaalihintaisia tuotteita saat niistä 20% alennuksen. Maksaessasi kirjoita alennuskoodi kohtaan sana Blogitarjous. Saat alennuksen myös jos käyt hoitolassa ostoksilla kerro vaan, että käytät blogitarjouksen. Tarjous on voimassa 9.7-12 saakka. Toimi siis nopeasti.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi09:32

    Hei!

    vieläkö Youngbloodilla on huulipuna väri Coral Beach? Se on aivan ihana väri ja ottaisin niitä parikin, jos niitä vielä saa?

    Koralli

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Kyllä Coral Beach on vielä myynnissä ja taitaa olla yksi meidän suosituimmista huulipunaväreistä. Käy vaan verkkokaupassa, tai laita sähköpostia. Myyn mielelläni ihan niin monta kun haluat :)

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:14

    Olen pisamainen ja punatukkainen, niin mikä olisi minulle sopivin väri tuosta Natural mineral meikistä? En haluaisi olla mitenkään ruskettuneen näköinen, mutta ihon värini on lämminsävyinen kesät talvet. Mikä olisi paras tapa peittää pigmenttiläiskiä? Kovin voimakkaita läiskiä minulla ei ole, mutta loppukesään mennessä leukaperissä on tummempaa aluetta.

    Peppi

    VastaaPoista
  4. Neuvoisin kokeilemaan väriä Soft Beige ja silloin, kun haluat korostaa rusketusta sävy Warm Beige on selvästi ruskettuneen ihon väri. Välttämättä tuon Natural Mineral Foundation meikin kanssa ei tarvitse erillistä peiteainetta, tuota meikkiä voit laittaa useimpia kerroksia siihen kohtaan jota haluat peittää. Yleensä lopputulos on sisitein, kun käyttää peittämiseen tuota samaa meikkiä.

    Innku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12:13

    Lähteekö tuo kehumasi ripsiväri pois ilman erillistä ainetta. Käytän naaman pesuun Ultra Calming Cleanseria ja nykyinen ripsivärini lähtee sillä ihan hyvin.

    VastaaPoista
  6. Youngbloodin ripsiväri lähtee ihan hyvin pois Ultra Calming Cleanserillä ja pysyy kuitenkin tosi hyvin. Sillä saa erittäin kauniit, pitkät tuuheat ripset.

    Inkku

    VastaaPoista