lauantai 5. toukokuuta 2012

Huutia harakanvarpaille

Silmien ympärykset ovat yleensä kaikista herkintä aluetta rypistymään. Silmien ympärys iho on erilaista, kuin muu iho. Se on paljon ohuempaa ja siinä ei ole talirauhasia. Silmien alue joutuu alttiiksi suurelle rasitukselle, koska silmiä rypistellään ja siristellään ja hierotaan joskus hyvinkin kovakouraisesti. Toisaalta silmien ympärillä on myös paljon ihan naurun ryppyjä jotka kertovat ihmisen luonteen laadusta.

Vuosi sitten Dermalogica toi markkinoille loistouutuuden Age Reversal Eye Complex silmien ympärystän yöhoitovoiteen. Nyt, kun tuo voide on ollut jo vuoden käytössä niin tulokset näkyvät parhaiten. Age Reversal Eye Complex ehkäisee ihon vanhenemista ja rypistymistä uudenlaisen raaka-aine yhdistelmän avulla. Peptidit on tämän hetken parhaimpia aineita ehkäisemään ihon veltostumista ja vahvistamaan kollageeni ja elastiini säikeitä. Peptidit on todettu myös lääketieteellisissä tutkimuksissa selvästi ihon vanhenemista hidastavaksi raaka-aineeksi. Toinen lääketieteenkin tutkima ja hyväksymä raaka-aine on A-vitamiinihapon johdannainen retinoli ja myös tätä on Age Reversal Eye Complexissa.

Age Reversal Eye Complexin esitteessä neuvotaan käyttämään voidetta aluksi joka toinen yö ja sitten parin viikon jälkeen jatkuvasti. Jotkut asiakkaat ovat tulkinneet tämän, niin että voide olisi jotenkin voimakasta, tai herkistävää. Siitä ei missään tapauksessa ole kysymys, tuo silmänympärysvoide on tarkoitettu myös herkälle iholle. Neuvo tarkoittaa sitä, että retinoli on erittäin tehokkaasti uudistava raaka-aine, se nopeuttaa kuolleen solukon irtoamista ja sitä kautta uuden solukon syntymistä. Jos silmänympärykset ovat kovin huonossa kunnossa ja niissä on paljon kuollutta solukkoa, niin se lähtee hilseilemään pois. Kun voidetta aloitetaan käyttämään, vain joka toinen päivä niin hilseily tapahtuu hitaammin. Ei olisi kiva silmämeikin kannalta, jos iholta irtoilisi voimakkaasti kuollutta ihon riekaletta. Retinoli vahvistaa ohutta silmänympärysihoa, koska kuolleen solukon irtoaminen kiihdyttää uuden terveen solun syntymistä.

Itselleni tuo Age Reversal Eye Complex on aivan välttämätön voide. Huomaan selvästi, että kuiva ohut ihoni on vahvempi ja napakampi, kuin vuosi sitten. Suosittelen kaikille yli 35-vuotiaille Age Reversal Eye Complexia jatkuvasti yökäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti