torstai 31. toukokuuta 2012

Kolmannen sukupolven kosmetiikkaa

Olen aivan intoa piukassa, kun meillä kävi aamulla Dermalogican kouluttaja joka kertoi seuraavista uutuus tuotteista. Sen olen jo monelle asiakkaalle sanonutkin, että kosmetiikan teknologia on tehnyt pitkän harppauksen eteenpäin. Dermalogica on ollut aina tuotekehittelyn kärjessä ja patentoinut paljon uusia raaka-aineita. Viimeisen vuoden aikana tulleet uutuudet Age Reversal Eye Complex ja Overnight Repair Serum ovat osoittautuneet käytössä aivan mullistaviksi tuotteiksi. En voi, kun hämmästellä miten paljon kosmetiikan vaikutus on tehostunut. Samalla tuotteista on tullut entistä turvallisempia, esimerkiksi Dermalogica on poistanut kaikista tuotteistaan parabeenit säilöntäaineista.

Ensi syksynä on tulossa kaksi uutta tuotetta Dermalogicalle, niiden lanseeraus Suomessa voi mennä joulun jälkeenkin. Kumpaakaan tuotetta ei ole myynnissä vielä edes USA:ssa. Ihan uutena tuotteena tulee hoitava meikinpohjustusaine ja siinä on 30 aurinkosuojakerroin. Hiukan saimme sitä käsiimme kokeilla, koska siitä ei ole vielä saatavilla, kun koepakkaus. Se levittyi todella hyvin ja siinä oli pieni värisävy joka tulee aurinkosuoja aineesta ja ei ole mikään meikki. Tiedän jo nyt, että tuotteesta tulee suomalaisten supersuosikki koska se suojaa kosteuden haihtumiselta ja sitä kannattaa käyttää, vaikka ei meikkaisikaan. Meikinpohjusteena se on ihanteellinen koska se siloittaa ihon ja parantaa meikin pysyvyyttä. Myös rasvaiselle iholle se toimii hyvin, koska se sitoo talineritystä. Dermalogican kouluttaja Jenny kertoi itse olevansa rasvaihoinen ja kehui kovasti meikin pysyvyyttä ja mattapintaisuutta tuota pohjustusainetta käytettäessä. Hän myös sanoi kauniisti, että meikinpohjuste on canvas minkä päälle sitten levitetään muut meikkiaineet.

Toinen uusi asia on meikkivoiteen Treatment Foundation ja värillisen päivävoiteen Sheer Tintin koostumuksen muutos. Sheer Tint on ollut tähänkin asti todella suosittu ja se ei muutu paljoakaan, siihen lisätään ainoastaan lisää kosteuttavia aineita. Treatment Foundation sen sijaan uudistuu ihan täysin. Sen verran sitäkin sain kokeilla, että voin vakuuttaa sen olevan täysin erilainen meikkivoide, kun mikään tähän astisista. Jo yksi sipaisu käden selkään kertoi sen, että kyseessä on jotain aivan erityistä. Kehumiseni tuntuu varmaan ihan ylenpalttiselta ja niin minäkin ajattelin, kun Jenny meikkivoiteesta alkoi puhumaan. Vasta kokeillessani voidetta tajusin sen olevan täysin omanlaisensa tuote ja varmaan muuttaa meikkimaailman suuntaa. Dermalogican meikkivoide oli aikanaan ensimmäinen mineraalipigmenttiä sisältä voidemainen meikki ja se tuli Suomeen myyntiin 1998. Sitä meikkivoidetta oli kehitetty kahdeksan vuotta. Tämä uusi meikkivoide tulee olemaan vastaavanlainen askel eteenpäin meikkien teknologiassa. Sipaistessani sitä ryppyiseen ja kuivaan kädenselkääni se tasoitti ja siloitti rypyt heti. Se tuntui jotenkin sulavan ihonpintaan samettimaiseksi kerrokseksi ja värisävy näytti hyvin luonnolliselta. Harmi vaan, että saamme odottaa tuotteita vielä vähän aikaa, mutta hyvää kannattaa aina odottaa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:20

    Toivottavasti tuon sheer tintin värisävyjä ei muuteta. En ole saanut mistään niin hyvää meikkiä, kun sheer tintin light väri. Nuo Dermalogican meikkivoiteidenkin vaalein sävy on ollut liian tumma iholleni. Ilmoitatko asiakaskirjeellä, koska uudet aineet tulee myyntiin?

    Riitukka

    VastaaPoista
  2. Ilmoitan varmasti, kun uudet aineet tulee myyntiin. Olen itse etunenässä niitä odottamassa. Värisävyistä en vielä tiedä meikkivoiteiden kohdalla, mutta sheer tintin värisävyjä ei muuteta.

    Inkku

    VastaaPoista