maanantai 28. toukokuuta 2012

Suunnittelen uutta kasvohoitoa

Itse kehittämäni Nanolift kasvohoito on ollut nyt kaksi vuotta käytössä ja se on osoittautunut loistavaksi hoitomenetelmäksi. Tästä rohkaistuneena aloin miettimään olisiko tarve jollekin muullekin uudenlaiselle kasvohoidolle. Marin kanssa keskusteltuani aloin suunnitelemaan pikatehohoitoa kasvoille. Tarve on saada edullisempi, mutta tehokas tapa virkistää ihoa. Dermalogicalla on Amerikassa muutama hoitola, jotka ovat erikoistuneet lyhyisiin Microzone kasvohoitoihin eikä siellä tehdä ollenkaan muita kasvohoitoja. Heillä tarkoitus on, että asiakas voi piipahtaa suoraan kadulta ilman ajanvarausta ja vaikka ruokatunnilla pikaiseen tehokasvohoitoon. Sitä ajatusta olen lähtenyt työstämään eteenpäin.

Amerikkalaisissa Dermalogican hoitoloissa on pitkään jo ollut käytössä microultraääni hoitolaite. Tämän vuoden aikana kone on tullut Eurooppaan ja olen innolla seurannut sen vaikutuksia. Varsinaiseen ultraäänilaitteeseen en ole koskaan uskonut, enkä sen ihonpuhdistustehoon. Microultraääni onkin tarkoitukseltaan ihan toisenlainen, miedon pintavaikutteisen ultraäänivirran avulla voidaan tehostaa hoitoaineen imeytymistä ja parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tätä microultraääni virtaa käyttämällä pystytään nopeuttamaan aineiden vaikutusta ja sitä kautta hoitoaika lyhenee, mutta vaikutus tehostuu. Lyhyempi hoitoaika on tietysti edullisempi ja kiireinenkin ihminen pystyy sellaiseen hoitoon tulemaan.

Tuon suunnitelemani suomalaisen microzone kasvohoidon tarkoitus on jatkaa edellisen kasvohoidon vaikutusta, tai tehostaa jonkun ongelmakohdan hoitoa. Kaunistavana pikahoitona se on hyvä myös ennen juhlia, tai tärkeää muuta menoa. Usein on niin, että tehtyäni pitkän ja tehokkaan Nanolift kasvohoidon sen vaikutuksia lisäisi huomattavasti, jos iho saisi lisää joitakin hoitoaineita parin viikon päästä. Läheskään aina ei asiakas ehdi, tai raaski tulla toiseen Nanolift hoitoon, niin pian. Todella harvoin minäkään edes pystyn antamaan asiakkaalle uuden parin tunnin ajan parin viikon päähän, mutta puolituntia tai kolme varttia löytyy helpommin. Yleistä on myös se, että kaulan ja silmänympärysten hoidon tarve on suurempi, kuin muun ihon ja tämän microzonehoidon voi suunnata juuri niihin.

Tämän enempää en vielä hoidosta kerro, koska se vielä suunnitteluasteella. Ensi viikolla käyn hoitomenetelmää läpi Dermalogican pääkouluttajan Jennyn kanssa ja tietysti Marin kanssa kokeilemme sitä moneen kertaan. Uskoisin, että viimeistään syksyllä voimme tarjota asiakkaille uudenlaisen kasvohoidon. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi12:33

    Kuulostaa todella hyvältä. Nanolift sarjan olen ottanutkin jo parina talvena ja siitä en luovu. Työni on nykyisin sen verran epäsäännöllistä, että on vaikea tulla pitkiin hoitoihin. Ihaniahan ne on, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä. Siksi tuollainen nopea kasvohoito olisi ainakin minulle oikein sopiva, puolisen tuntia voi järjestää, vaikka ruokiksella.
    Vielä kysyisin tuosta Power Rich voiteesta, että voiko sitä käyttää muulloin, kuin tuon Nanolift hoidon yhteydessä. Se on aivan fantastinen voide ja se olisi niin helppo ottaa mukaan matkoillekin.

    Taina

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:50

    Ihonpuhdistus ultraäänellä on todella tehokas ja hyvä menetelmä taitavan tekijän tekemänä.

    VastaaPoista
  3. Tuo ultraäänipuhdistus on aika monipiippuinen asia, koska on epäselvää mitä kukakin mieltää puhdistuksen olevan. Ultraäänellä pystytään erinomaisesti rauhottamaan talineritystä oikeiden hoitotuotteiden kanssa ja sitä puolta tulemme käyttämään uusissa hoidoissa. Tukkeumien ja mustapäiden hoidossa tulokset ovat hyvin vähäisiä. Moni asiakas on kokenut myös perusultraääni laitteen olevan hyvin kivuliasta käytössä.
    Jos joku asiakas on saanut hyvän vaikutuksen ultraäänilaitteesta ja löytänyt pätevän tekijän, niin ilman muuta sitä hoitoa pitää jatkaa. Tietysti moni muukin kosmetologi on voinut kehitellä jotain omaa systeemiä hoitojen tekoon.

    Inkku

    VastaaPoista
  4. Anonyymi19:05

    Ultraääni ihonpuhdistus on erittäin tehokas taitavan ja asiaan vihkiytyneen kosmetologin käytössä ja ei todellakaan kivulias. Pintaultra siinäkin on kyseessä.Lähtee ylimääräinen tali huokosista ja ne mustapäät.Olen käyttänyt sitä viitisentoista vuotta ja parempaa laitetta saa hakea. Samoin imeytyksessä hyvä. Jos on itselle vieras ja tuntematon laite ei kannata siksi moittia (eikä ole ensimmäinen kerta). Ja ultraäänellä voi tehdä myös pikahoidon/virkistyksen tai pitkän kasvohoidon. Mutta jos ei osaa laitetta käyttää niin eihän sillä silloin mitään saa aikaiseksikaan.
    Tämä ultraääni nimenomaan myös tehostaa hoitoaineen imeytymistä, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Eli ei mitään uutta meille ultran käyttäjille tämä mikä vasta on tulossa..

    VastaaPoista