torstai 11. huhtikuuta 2013

Multivitamin Power Serum nyt saatavilla!

Nyt saimme ensimmäisen erän uutta tehoseerumia nimeltään Multivitamin Power Serum ( 110€). Tuote on loistava, niin kuin arvelinkin jo etukäteen.  Tähän saakka meillä oli suosittuna tuotteena Multivitamin Power Concentrate eli yksittäispakatut multivitamiini kapselit ja Multivitamin Power Serum on parannettu versio siitä.  Tämä seerum on pakattu samankokoiseen 22ml tuubiin, kuin SkinPerfect Primerkin on ja on huomattavasti helpompi käyttää, kuin yksittäispakatut kapselit.

Multivitamin Power Serum on ns.kosmeseuttinen tuote eli lääkkeen ja kosmetiikan välimuoto. Tässä tuotteessa on paljolti samat raaka-aineet, kuin reseptillä saatavassa Retin A:ssa, mutta kyse ei ole lääkkeestä, vaan kosmetiikasta. Multivitamin Power Serumin ensisijainen tarkoitus on taistella UV-säteilyn aiheuttamaa ihon rappeutumista vastaan. Tuotteen sisältämä A-vitamiini eli retinoli on uudessa muodossa ja siksi imeytyy ja vaikuttaa paremmin, kuin retinolin aiemmat versiot. Retinoli siloittaa ihoa, poistaa ryppyjä ja parantaa kimmoisuutta yläpitävää kollageenisynteesiä. Seerumin sisältämä C-vitamiini ensisijaisesti hidastaa säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä.

Multivitamin Power Serumin käytöllä ei ole mitään ikärajaa, vaan sitä käytetään ihon tilanteen mukaan. Yli kolmekymppisillä on lähes kaikilla jo syntyneitä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja silloin tuotetta suositellaan aamuin illoin käytettäväksi. Nuoremmille se on tarpeen aurinkoiseen aikaan, tai esimerkiksi etelän matkan yhteydessä. Silloin sitä voi käyttää vain kerran vuorokaudessa, yleensä illalla. Multivitamin Power Serum on siitäkin hyvä tehoaine, että se sopii silmien ympärillekin. Ohuet silmäluomet veltostuvat helposti ja ne tarvitsevat erityisesti vahvistavaa kollageenia. Myös pigmenttiläiskät tulee helposti silmien ympärille.

Multivitamin Power Serumia käytetään, niin kuin tehotippoja yleensäkin eli ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sitten voide päälle. Seerumin tyyppinen tehotippa ei koskaan riitä yksinään, koska se imeytyy syvenpään kudokseen eikä jätä ihon pintaan suojaan. Suoja ihon pinnalle tulee taas hoitovoiteesta esimerkiksi nyt tarjouksessa olevasta Active Moist (50ml 55€, nyt 44€) kosteusvoiteesta. Päällimmäiseksi laitetaan vielä päiväaikaan aurinkosuoja ja siihen sopii hyvin SkinPerfect Primer ( 22ml, 77€).

INSPIRAATIO! MESSUT

Muistathan, että tänään torstaina 11.4 on Inspiraatio! messut Wetterillä kello 16.00-21.00. Siellä näet kevät uutuudet sisustuksesta, muodista ja kauneudesta. Me olemme paikalla tekemässä ilmaisia ihonkosteusmittauksia. Esittelemme myös uuden Multivitamin Power Serumin ja SkinPerfect Primerin. TARJOUS: messuilla on Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide tarjoushintaan 58€ ( norm. 79€) ja Youngblood huulipunat 25€ ( norm. 33€) ja huulikiilteet 30€ ( norm. 37€).
Suljemme hoitolan kello 14.00 ja tapaat meidät messuilla. Tervetuloa! Vapaa pääsy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti