perjantai 11. lokakuuta 2013

Kolme tuotetta joista kaikki ihot hyötyy

Tässä on kolme Dermalogican hoitoainetta jotka sopivat aivan kaikille ikään, ihotyyppiin tai ihon tilanteeseen katsomatta. Ne ovat Precleanse ( 150 ml, 55€)esipuhdistusaine, Skin Hydrating Booster ( 30ml, 93€) kosteuttava tehotiiviste ja Daily Microfoliant ( 72€) kuorinta-aine.

Toivoisin, että jokainen asiakas hankkisi nämä tuotteet, koska ne ovat niin tehokas ja näkyvä lisä jokaisen kotihoitoon. Lisäämällä nämä tuotteet päivittäiseen kotihoito-ohjelmaan voin vannoa, että jokainen iho näyttää paremmalta ja voi paljon paremmin. Parin viikon käytön jälkeen näkyy jo selviä muutoksia ihossa. Precleanse alkaa olla suomalaisille yhtä suosittu tuote, kuin Daily Microfoliantkin ja itsekään en siitä enää ikinä luovu. Precleanse irroittaa takuulla paksunkin meikin ja ripsivärin tosi helposti. Se tuntuu ihanan silkkimäiseltä öljyltä ja on siksikin niin miellyttävä käyttää. Siinä on todella runsaasti hoitavia kasvisöljyjä joista hyötyy kaikki ihotyypit. Daily Microfoliant on toinen tuote jota voi aivan kaikki ihotyypit hyödyntää. Se kuorii hellävaraisen riisientsyymin avulla iholta, vaan täysin kuolleen solukon eikä kuivata ihoa yhtään.

Todella hyvä yhdistelmä on tehdä Precleanse puhdistuksen jälkeen toinen pesu Daily Microfoliantilla. Itse käytän vähintään joka toinen päivä Precleansen jälkeen Daily Microfoliantin, siinä kohtaa se on jotenkin luonteva liittää hoito-ohjelmaan. Skin Hydrating Booster on puhdasta kosteutta sisältävä tehotiiviste ja kosteutta tarvitsee aivan kaikki ihotyypit tässä vaiheessa vuotta. Aivan nuoretkin voivat käyttää Skin Hydratant Boosteria. Se sopii atooppiselle iholle jo ihan teini-ikäisenä. Se on myös ainoita tehotiivisteitä joita voi käyttää myös silmien ympärille. Skin Hydrating Boosteria suositellaan käytettäväksi sekä aamulla, että illalla. Siitä saa parhaan tehon irti, kun iho on ensin hyvin puhdistettu ja kuorittu. Siinä kohtaa nämä kolme tuotetta täydentää toisiaan ja niistä jokaisesta saa parhaan vaikutuksen, kun käytössä on kaikki kolme. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:02

    Onko jo liikaa, jos käytän Overnight Repair Serumin yöllä ja tuon Hydrating Boosterin päivällä. Ihoni on todella kuiva muutenkin ja nyt innostuin vesijumpasta 2-3 kertaa viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole ollenkaan liikaa, vaan ihan erinomainen yhdistelmä. Varsinkin, kun harrastuksena on vesijumppa, vesihän huuhtoo ihosta kosteutta todella paljon.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi15:33

    Kerroit jossain jutussasi, että Precleansesta tulee matkapakkaus. Onkohan se jo myynnissä, tai tiedätkö milloin se tulee myyntiin?

    Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Precleansesta on tulossa matkapakkaus jossa tuote on pyyhkeinä. Valitettavasti sitä ei vielä ole Suomessa ja uskon, että sen lanseeraus menee ensi vuoden puolelle. Ilmoitan heti, kun tiedän milloin sitä tulee meille myyntiin.

      Inkeri

      Poista