perjantai 4. lokakuuta 2013

Ultrasmoothing Eye Serum on nyt myynnissä

Tiistaina lanseerattiin Suomen markkinoille uusi silmänympärysvoide Ultrasmoothing Eye Serum ja saimme tuotteet tänään meille hyllyyn. Uskon, että tämä silmänympärysvoide tulee olemaan suomalaisten suosikki.

Ultrasmoothing Eye Serum ( 15ml, 85€) on tarkoitettu hidastamaan ihon ohenemista ja rypistymistä herkistyneellä silmänympärysiholle. Hyvin moni suomalainen kokee ettei voi käyttää silmänympärysvoidetta, kun se tuntuu ärsyttävältä ja hankalalta. Talvi ja kuiva sisäilma rasittaa erityisen paljon kuivaa, ohutta silmänympärysihoa ja se tarvitsee lisäsuojaa. Silmät ärtyy muutenkin kuivassa sisäilmassa ja iän myötä entistä pahemmin. Kuivat silmät vuotaa ja kutisee ja niitä pitää hieroa usein. Tämä ärsyttää ohutta silmäluomea entisestään. Seurauksena on helposti kierre, mitä kuivempi luomi on sitä enemmän se ärtyy ja kutisee ja sitä enemmän sitä hieroo. Nenäliinalla pyyhkiminenkin ärsyttää ja kuivattaa myös silmäluomea. Juuri näihin vaivoihin on Ultrasmoothing Eye Serum tehty.

Ultrasmoothing Eye Serum on täyteläistä geeliä joka imeytyy erittäin hyvin, se ei takuulla valu silmiin, vaan imeytyy nopeasti ihokerroksiin. Se sisältää heksapeptidiyhdisteen joka kiinteyttää ja parantaa ihon elastisuutta. Mekaaniset mittaukset osoittavat, että kahden viikon käyttö parantaa ihon elastisuutta 22%. Soijaöljypohjainen porkkanaöljy lisää solujen uusiutumista ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Herkistyneellä ja punoittavalla silmäluomella on usein ihan tulehdustila, joka myös turvottaa silmäluomea. Ultrasmoothing Eye Serum sisältää leväyhdisteen ja chrysanthellisuutteen jotka vähentävät turvotusta ja rauhoittavat tulehdusta. Chrysanthellis on afrikkalainen kasvi jonka ominaisuudet vähentävät ihon tulehdusta oleellisesti. Testien mukaan jo viikon käyttö vähensi kudostulehdusta ja turvotusta 42%.

Ultrasmoothing Eye Complex on vaikutuksiltaan hyvin monipuolinen ja sopii siksi ihan kenelle tahansa. Tätä silmänympärysvoidetta voi käyttää sekä yöllä, että päivällä. Omasta kokemuksestani voin kertoa, että tuote on todella selvästi turvotusta poistava ja tekee heti laitettaessa miellyttävän viileä tunteen. Kuumotteleva, kutiseva ärsytys silmäluomella helpottaa heti ja parin viikon käytön jälkeen tilanne on oleellisesti parantunut. Tervetuloa silmänympärystuoteostoksille. Olen varautunut mielestäni hyvin suurella määrällä uutuustuotetta ja uskon ettei se tällä kertaa lopu heti kesken.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi15:11

    Ostin tuon seerumin jenkeistä heinäkuussa ja se on tosi hyvä. Silmäluomeni punoittaa helposti, kun tiputan kaksi kertaa päivässä silmänpainetippaa. Ilmeisesti tuo lääketippa aiheuttaa myös tummuutta alaluomille ja se on häipynyt todella hyvin tämän parin kuukauden käytön jälkeen. Ihmeen riittoisakin tuo pullo on, koska vieläkin on hiukan jäljellä ja olen todella ahkerasti laittanut sitä 2-3 kertaa päivässä. Usein illalla laitan sitä vielä uuden kerroksen ennen nukkumaan menoa, kun se tekee kivan viileän tunteen iholle. Oikein onnistunut tuote sanon minä. Hyvä, kun se tuli Suomeenkin myyntiin.

    Riikka

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:57

    Minulla on aika usein psorihilseilyä ja ihan ihottumaakin silmäluomilla ja joudun käyttämään kortisonivoidetta siihen. Voiko tätä silmänympärysvoidetta käyttää sellaiseen ja sopiiko se yhteen kortisonin kanssa. Luomet ovat välillä tosi punoittavat ja turvoksissa ja kaikki tähän mennessä kokeilemani silmänympärysrasvat kirvelee eikä ne oikein mitään ole auttaneetkan. Tosin en ole teidän tuotteita koskaan käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuon tyyppisiin vaivoihin Ultrasmoothing Eye Serum on ihan omiaan. Sitä voi myös hiukan laittaa kortisonivoiteen päälle tuomaan lisäkosteutta.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi17:21

    Minäkin kysyisin tämän silmänympärysvoiteen käytöstä. Tällä hetkellä minulla on yökäyttöön Age reversal eye complex ja pidän siitä todella paljon. Sen kanssa olen käyttänyt päiväksi Total eye carea, mutta se on nyt loppu. Onko järkeä ostaa tuo uusi Ultrasmoothing Eye Serum ja käyttää sitä vain aamuisin ja jatkasin tuolla Age Reversal Eye complexilla iltaisin? Silmäluomeni ei ole mitenkään ärsyyntyneet, mutta tummuutta ja turvotusta kyllä löytyy.

    VastaaPoista
  4. Tuo ideasi oli ihan järkevä. Käytä Ultrasmoothing Eye Serumia päivällä ja sen kanssa yöksi Age Reversal Eye Complexia. Uutta silmänympärystuotetta voi käyttää aivan kaikki, ei tarvitse olla mitenkään erityisen herkät luomet. Jokainen tarvitsee kosteutta ja aineenvaihdunnan virkistystä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi21:44

    Minun on kysyttävä, millä kohtaa tuote näkyy verkkokaupassa. En vain onnistu löytämään sitä mistään???

    Leena

    VastaaPoista