tiistai 15. lokakuuta 2013

Paras aika kasvohoidolle on juuri nyt!

Jos asiakas haluaa käydä vain kerran vuodessa kasvohoidossa, niin hoidon paras hetki on juuri nyt. Suomen ilmasto sanelee täysin sen mikä on järkevin hoitorytmi ja sisälämmityksen aloitus on iholle vuoden hankalin kohta.

Jos iho pääsee kuivumaan pahasti loka-marraskuussa, kun talvi alkaa, sen kosteutta on vaikea enää palauttaa talven aikana kuntoon. Kunnolla kuivunut iho ei voi koko talvena hyvin, koska se pystytään hoitamaan kuntoon vasta keväällä sisälämmityksen päätyttyä. Älkää siis odottako liian pitkälle, jos koette ihon olevan kuivumaan päin. Ottakaa myös oppia edellisistä talvista, jos iho kuivui viime talvenakin kuivuu se tänäkin talvena. Kuivuminen on myös vuosi vuodelta pahempaa, kun ihminen vanhenee ja estrogeeni vähenee.

Ajanvaraukset tälle vuodelle kannattaa tehdä pikapuoliin. Vuodenloppu lähenee uhkaavasti ja oma varauskirjani näyttää aika täydeltä. Varsinkin iltapäiväajat kello 15 jälkeen ovat täynnä itsenäisyyspäivään saakka, joissakin päivissä on vielä viimeinen aika kello 18.30-19.15 vapaana. Myös aamunajat kello kymmeneltä menee nopeasti, joten yleensä kätevintä on varata edellisellä hoitokerralla jo seuraava aika. Jos haluaa aina määrätyn ajan esimerkiksi kuuden viikon välein torstaisin kello 16.00 ne voi varata, vaikka vuodeksi eteenpäin. Näin varmistuu se, että saat itsellesi parhaiten sopivan ajan. Marilla löytyy iltapäiväaikoja marraskuun puolen välin jälkeen, mutta Marihan tekee normaalia kahdeksan tunnin työpäivää ja hän lopettelee päivänsä kello 17.00 - 18.00. Mari on todella joustava työntekijä ja venyy aina tarpeen mukaan, mutta hän kuuluu työaikalakien piiriin eikä voi venyttää päiväänsä kaksitoistatuntiseksi, niin kuin minä.

Tämän viikon aamuista on vielä pakko kertoa, että saatan pyyhältää töihin viime minuutilla. Meillä on kotona katastrofi:). Äitini Kultsu kissa ( 2v.) on antibioottikuurilla ja minä käyn antamassa lääkkeen aamuin, illoin. Kaikki jotka ovat joskus lääkinneet kissaa, tai koiraa tietävät, että se on todella vaativa tehtävä. Vaikka menisin aamulla kuinka hyvissä ajoin operaatio venyy , niin kauan, että ajan tuhatta ja sataa töihin. Kultsu kävi lääkärissä torstaina, kun oli kipeän ja kuumeisen oloinen. Löydettiin takatassusta nirhama, joka oli tulehtunut ja Kultsulle oli noussut kuumetta yli 40 astetta. Siitä seurasi, että Kultsu saa kymmenen päivää antibioottia ja viisi päivää kipulääkettä. Maanantai aamuna Kultsu oli jo hoksannut, että tulen hänen takiaan vanhempieni puolelle. Hehän asuvat paritalon toisessa päässä. Kultsu säntäsi sängyn alle piiloon ja nyt saamme ensin etsiä kissan ennen kuin lääkitsemisestä tulee mitään. Joten tämmöisiä ongelmia tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:53

    Haluaisin käydä säännöllisesti kasvohoidoissa, mutta taloustilanteeni ei toistaiseksi sitä salli. Olen 32v alle kouluikäisten lasten yh-äiti ja ehkä stressi näkyy kasvoistakin, mutta muuten pidän ihoani kohtuullisen hyvänä. Kumpi olisi sinusta viisaampaa tehdä kerran vuodessa nyt marraskuussa Nanolift kasvohoito, vai kaksi kertaa vuodessa tuo rentouttava kasvohoito, jonka hinta näytti hinnastossanne olevan 62€? Onneksi saan äidiltäni ja siskoiltani lahjaksi aina Dermalogican tuotteita, niin kotihoito on pysynyt hallinnassa.

    VastaaPoista
  2. Mieluummin suosittelisin sinulle Rentouttavaa kasvohoitoa pari kertaa vuodessa, vaikka marraskuussa ja helmi-maaliskuussa. Rentouttavaan kasvohoitoon tulee kuitenkin tehokas kuorinta ja kosteuttava, hieronta. Hyvä kuorinta hoitolassa tehostaa pitkän aikaa kotihoitotuotteiden vaikutusta. Tervetuloa hoitoon.

    Inkeri

    VastaaPoista