keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pastellimeikit ovat nyt pannassa

Olette varmaan huomanneet, että vuodenaika kääntyy talvea ja pikkujouluaikaa kohti. Nyt pitää kesän meikkivärit haudata piirongin pohjalle ja unohtaa ne sinne puoleksi vuodeksi. Ethän enää käytä kesävaatteitakaan, niin miksi pitää vääriä meikkisävyjäkään käytössä.

Mitään muotimeikkivalikoimaa ei tarvitse hankkia, kunhan muuttaa edes huulipunan tummemmaksi. Kesän hennot pastellisävyt ovat auttamattoman epämuodikkaita pikkujouluaikaan. Näin myös alkusyksystä sellaista vanhanaikaista kauhistusta, kuin valkoisenhelmiäistä huulipunaa, joka oli muodissa 90-luvulla. Joskus 90-luvlla korostettiin ruskettunutta ihoa hyvin vaalealla helmiäishuulipunalla, mutta se on täysin "out" nykypäivänä. Sen värin saa haudata roskakoriin, koska se sopi parikymppiselle 90-luvulla, mutta ei nelikymppiselle tänään. Pikkujouluaikaan vaatteisiin tulee paljon puhdasta punaista ja se onkin suomalaisille kaunis pukeutumisväri. Se vaatii kuitenkin samaa punaista olevan huulipunan. Aika moni suomalainen, taas kauhistuu ihan puhtaan punaisesta huulipunasta ja harva kokee sen omakseen. Silloin varma valinta on Rhapsody huulikiille. Se ei taatusti ole liian kirkas, mutta kuitenkin punainen, joka sopii kaikkiin punaisiin vaatteisiin. Se käy sekä ilta-että päivämeikissä.

Tummempi punainen huulikiilto on uusi väri Siren, joka myös sopii suomalaisille, koska se ei ole liian voimakas. Siren on kuitenkin selvästi talvisempi väri ja on varma valinta kaikille. Viileät, vanhat roosat huulipunasävyt ovat Envy ja Rosewood. Kumpikin on mattavärejä. Envy on voimakkaampi, hiukan liilahtava roosa ja Rosewood on taas punaisempi roosa. Uusi poskipuna on nimeltään Zin ja se on todella neutraali, mattaväri. Zin sopii aivan kaikille ja kaiken sävyisiin huulipuniin. Muita hyviä talvisia värejä ovat Tangier ja Blossom.

Luomivärikin olisi hyvä vaihtaa tummemmaksi ja siihen olisi sopivat vaihtoehdot Cashmere ja Granit, joita on helppo käyttää ihan yksinäänkin. Pikkujoulua ajatellen hyvä lisä silmämeikkiin on Gel Liner silmänrajaus. Se tuo hyvin voimakkuutta lisää silmämeikkiin ja sitähän varsinkin iltameikissä kaivataan. Perinteinen tummanharmaa rajaus on nimeltään Galaxy ja uusin väri on Sienna. Sienna on tumman kullan, tai pronssin sävy, joka sopii hyvin iltameikkiin, mutta ei ole liian tumma. Kaikki nämä meikit ovat siis Youngbloodilta ja niitä saa meiltä ja meidän verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:38

    Mitä sanot huulipunasta Dragon Fruits, onko se liian pastellinen tähän ajankohtaan? Se on mielestäni tosi ihana väri enkä haluaisi siitä luopua. Itse on niin hankalaa päättää sopiiko joku väri vai ei.

    VastaaPoista
  2. Dragon Fruits on kaunis väri, mutta kyllähän se YB:n kesän väreihin kuuluu. Se ei kuitenkaan ole ihan pastelli eli se voi sopiakin tähän talveenkin. Siihen tietysti voisi lisätä hiukan tummuutta laittamalla päälle tuota Siren huulikiiltoa.
    On ihan tosi hyvä systeemi laittaa huulikiillettä jonkun vanhan huulipunan päälle ja sillä tavoin muuttaa väriä hiukan. Samalla kiilteestä tulee lisärasvaisuutta mitä talvella tarvitaankin. Lähes kaikista kesän väreistä saa talveen sopivia juuri tuon Siren huulikiillesävyn avulla. Se on sen verran syvä puolukan sävy, että se saa pastellivärin sopivan tummaksi.

    Inkeri

    VastaaPoista