keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kattilan ja kauneushoitolan väki kiittää!

Ilokseni voin kertoa, että tuo kassapöydällä ollut keräyslipas tuli täyteen ja Kattila sai sieltä 250.74€. Suuret kiitokset kaikille asiakkaille, jotka keräykseen osallistuitte. Siitä oli todella suuri apu Kattilan tilanteeseen, koska rahaa kuluu muutossa. Kattilahan toimii täysin ilman julkista rahaa ja kulut ovat kuitenkin aika suuria, koska kissoja on yleensä 70-120. Vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan koko ajan ja lahjoituksia voi tehdä esimerkiksi kirpputoreja varten. Rahaa voi lahjoitaa tilille FI12 5680 0020 2544 35 ja laittakaa viestiksi "muuttoavustus", niin rahat kohdistetaan tähän tämän hetken muuttoprosessiin. Lahjoitus ei tarvitse olla suuri jo muutama euro auttaa.

Kattila sijaitsee Vanajantie 10 vanhassa Perunajauhotehtaan rakennuksessa ja muutto tapahtuu kiinteistön sisällä, vain eri kerrokseen, kuin ennen. Kattila on auki joka päivä klo 12-15 ja muulloin sopimuksen mukaan. Käykää katsomassa mikä ihana karvaturrijengi sielä majailee. Lapsille se on mukava vierailupaikka ja itse nautin kovasti siitä tunnelmasta. Surullista on tietysti se miten paljon ihmiset hylkäävät eläimiään. Ne ketkä eivät voi ottaa omaa kissaa voivat valita Kattilasta kummikissan ja seurata sen elämää ja ohjata lahjoitukset juuri kummikissalleen.

Kauneushoitolani tärkein hyväntekeväisyyden kohde on Kissakoti Kattila, koska se on paikallinen toimija ja kissat ovat sydäntäni lähellä. Nyt pitää alkaa keräämään taas uutta keräyslipasta täyteen, jos saataisiin, vaikka ensi jouluksi sama summa kokoon. Lahjoitan myös kevään arpajaisiin kaksi 100€ lahjakorttia hoitolaani ja lukuisia pikkuvoittoja. Kannattaa siis osallistua Kattilan tapahtumiin ja myyjäisiin sielä on hyvät voitot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti