keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kevään aikataulut

Nyt talviloma-aika on parhaimmillaan ja asiakkaiden kanssa keskustelu lipsahtaa lomasuunnitelmien puolelle. Moni varailee jo kesälomamatkoja ja kyselee miten me olemme töissä kesän aikana. Keväällä on taas ylioppilasjuhlia ja muita valmistujaisia ja niissä halutaan olla hyvännäköisiä. Nyt siis kannataa tehdä ajanvaraukset toukokuun viimeiselle viikolle, koska siinä on myös helatorstai ja ainoastaan neljä työpäivää. Yleensä tuo toukokuun viimeinen viikko on kevään varatuin ja se kannattaa huomioida omissa aikatauluissaan.

Mari pitikin jo talvilomansa koululaisten hiihtolomaviikolla, mutta hänellä on vielä muutama vapaapäivä kevään aikana. Meillä on myös huomattavasti tavallista enemmän koulutuspäiviä tänä vuonna, koska Dermalogican koulutusohjelma on uudistunut ja nyt mahdollista osallistua tosi mielenkiintoisiin kurssipäiviin. Emme voi lähteä kursseille yhtä aikaa, koska hoitolaa ei suljeta, kuin ääritapauksissa. Jaoimme kurssit sillä tavoin, että Mari osallistuu niihin nyt keväällä ja alkusyksystä ja minä vasta loppuvuodesta. Joten Mari on tavallista enemmän poissa ja siksi hänenkin ajanvarauksensa ovat aika täynnä.

Minä en ole viime juhannuksen jälkeen ollut lomalla ja nyt pidänkin pääsiäisen tienoilla melkein kahden viikon loman. Olen myös joka kevät käynyt äitini kanssa jollain matkalla, kun hän vielä hyvin jaksaa lähteä ja siitä tavasta pidän tiukasti kiinni. Ajattelin toukokuun puolessa välissä pitää kolme arkivapaata, että voisimme olla pitkän viikonlopun jossain Euroopan kaupungissa. Hiukan hankalaa on, että lomani osuu näin keväälle. Toukokuussa on muutenkin kaksi lyhyttä viikkoa vapun ja helatorstain takia. Ennen äitienpäivää joudumme varautumaan lahjakorttiostoksiin ja yleensä Mari ei ota hoitoasiakkaita sen viikon torstaina ja perjantaina. Ajanvarauskirjamme näyttää taas ihan yhtä täydeltä, kuin yleensäkin keväällä joten tehkää varaukset hyvissä ajoin. Varsinkin iltapäivät kello 15:sta jälkeen ovat yleensä varattu useita viikkoja etukäteen. Jos joudutte siirtämään omaa aikaanne, niin tehkää se mahdollisimman hyvissä ajoin, koska joku muu tarvitsee sen ajan. Ajanvarausten siirrot ei ole meille mitenkään hankalia, kunhan huomioitte sen ettei uutta aikaa välttämättä löydy heti seuraavalla viikolla.

Maaliskuussa olemme yhden päivän eli 18.3-14 Dermalogican kansainvälisessä koulutuksessa jonka aiheena on aurinko. Samalla lanseerataan Suomen markkinoille uusi aurinkosuoja vartalolle, jossa on suojakerroin 50. Saimme sitä kokeiltavaksi jo viime kesänä ja se oli aivan erityisen hyvä tuote, koska se oli niin ohutta ja hyvin imeytyvää. Koskaan aikaisemmin ei ole saatu näin suurta suojakerrointa ohueen voidepohjaan, mutta Dermalogica on kehittänyt uuden menetelmän voiteiden raaka-ainepohjaan. Tuon lanseerauspäivän jälkeen kerron lisää näistä aurinkosuojatuotteista, joita pitäisi olla jokaisella käytössä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti