perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vaihtelua ihon puhdistamiseen

Ihonhoitoon tulee aina uutta puhtia, kun alkaa käyttämään uusia aineita. Siitä innostuu itsekin ja iho pitää vaihtelusta ellei sitä tule liian usein. Nyt innostuin tästä uudesta Precleanse Wipes ( 20 kpl,29€) puhdistusliinoista ja sen kanssa Essentiel Solution ( 500 ml 60€,250ml 42€) puhdistusmaidosta. Essentiel Solution on tarkoitettu normaalista kuivaan päin olevalle iholle eli lähes kaikille yli nelikymppisille näin talvella. Toinen ihanan raikas puhdistusyhdistelmä on Precleanse Wipes ja Dermal Clay ( 500ml 60€, 250ml 42€). Dermal Clay on savipohjainen rasvoittuvan ihon puhdistusmaito.

Precleanse Wipes puhdistusliinat toi taas uutta jujua kasvojen pesuun ja meikin poistoon. Puhdistusliinat tuntuvat erilaisilta, kuin pullossa oleva Precleanse. Liinoissa oleva aine tuntuu jotenkin ohuemmalta ja vesimäiseltä ja se jättää hyvin raikkaan tunteen. Puhdistusliina sopii hyvin herkille silmille, koska liinalla on helppo pyyhkiä silmämeikki pois. Omalle kuivalle iholleni Precleanse Wipes ja Essentiel Solution on yhdistelmänä enemmänkin, kuin pelkkä puhdistus. Selvästi niistä jää ihon pintaan hoitavia ja silottavia aineita, jotka tekevät kuivalle iholle hyvää.

Dermal Clay on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, mutta se ei missään tapauksessa kuivata. Sitä voi käyttää ihan kaikki ihotyypit kesän kuumuudessa hillitsemään hikinäppyjä. Dermal Clay sisältää puhdistavaa savea ja se supistaa huokosia tosi hyvin. Siinä on myös hiukan mentholia, joka raikastaa ja viilentää ihoa. Dermal Clay on hyvä apu niille joilla iho alkaa rasvoittumaan aina ennen kuukautisia. Jo pelkästään se, että siirtyy puhdistamaan kasvot Dermal Claylla auttaa tähän hormonaaliseen rasvoittumiseen.

Meillä on nyt edullinen pakkaus näistä puhdistusmaidoista. Ostaessasi 250ml puhdistusmaidon saat lahjaksi 10kpl Precleanse Wipes puhdistusliinoja. Saatavana on Essentiel Solution, Dermal Clay, tai Special Cleansing Gel puhdistukset ja hinta on 42€. Ostoksille kannattaa tulla heti, koska pakkauksia on rajallinen määrä. Jos teet tilauksen verkossa kyseisen tuotteen pikkukoosta saat tämän pakkauksen automaattisesti.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi10:17

    Hei Inkeri!
    Osaisitko antaa neuvoja selän puhdistamiseen? Ongelmani on se, että minipillereiden myötä selkäni iho muuttui ja siihen tulee epäpuhtauksia edelleen, vaikka olen lopettanut minipilleireiden käytön vuosi sitten. Kasvoni olen saanut Dermalogican tuotteilla hyvään kuntoon, mutta selkää en ole oikein osannut hoitaa ja selän puhdistuksiin sarjahoitoina ei oikein olisi varaa. Selän iho on pintakuiva epäpuhtauksista huolimatta eli jos en joka suihkun jälkeen rasvaa sitä, niin se kiristää ja kutisee. Lisäksi harrastan melkein joka päivä hikiliinkuntaa. Voinko käyttää selän pesuun special cleansing geliä? Miten kuorinta ja rasvaaminen? Ja tulisiko selän iho pestä aina hikiliikunnan jälkeen puhdistusaineella eli päivittäin?
    Kiitos blogistasi, siitä oppii todella paljon!

    VastaaPoista
  2. Seläniho on aina hankala näin talvella, kun se ei saa ilmaa yhtään ja bakteerit pääse muhimaan vaatteiden alla.
    Tuon Special Cleansing Gelin käyttö vartalon pesussa on erittäin suositeltavaa. Se desinfioi ja rauhoittaa tulehduksia, mutta ei kuivata. Kuorinta olisi tarpeellinen apu puhdistuksen kannalta. Kasvoille tarkoitettu Skin Prep Scrub olisi tehokkaampi poistamaan tulehdusta, mutta vartalon kuorinta Exfoliant Body Scrub toimii myös hyvin. Kuorinnan jälkeen myös kosteus imeytyy paremmin. Kokeile Dermalogican vartalovoidetta Body Hydrating Creamia se ei sisällä tukkivia mineraalirasvoja.
    Hyvä, että koet blogin tarpeelliseksi.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:04

    Kävin torstaina teillä ostoksilla ja olen nyt kahtena iltana käyttänyt Precleanse Wipesiä ja ensi vaikutelma oli ihastunut. Ihan mahtava puhdistusaine ja helppo. Taidan siirtyä kokonaan ainakin vähäksi aikaa näihin liinoihin, niin kivalta se tuntui. Ostin myös Dermal Clay putsarin ja sekin tuntui oikein hyvältä. Tuli puhdas ja raikas iho. Suosittelen kokeilemaan,

    Tintti

    VastaaPoista
  4. Anonyymi13:42

    Samaa mieltä!
    Ostin puhdistusliinat torstaina ja heti ensi kokemus oli hyvä.

    Saara

    VastaaPoista