tiistai 21. tammikuuta 2014

Hyödynnä tarjoustuotteet

Muistutan, että tammikuu lähenee loppuaan ja tämän hetken tarjoukset vaihtuvat uusiin. Nyt on viimeiset hetket hyödyntää tämän hetken tarjousten etu. Mikään näistä tuotteista ei tule enää tämän vuoden puolella tarjoukseen eli yli 20% hintaetu kannattaa käyttää nyt. Tuotteet ovat myös valittu sillä tavoin, että niistä olisi hyötyä tähän vuodenaikaan mahdollisimman monelle asiakkaalle.

Power Rich ( 50 ml, 228€, NYT TARJOUS 178€) voiteesta kerroinkin viime viikolla ja se on Dermalogican tehokkain tuote. Suosittelen sitä kaikille yli 30-vuotiaille. SkinPerfect Primer sk 30( 22ml, 77€, NYT TARJOUS 57€) on Dermalogican suosituin tuote vuonna 2013 ja sen ymmärtää hyvin. Mitään tämän kaltaista tuotetta ei ole koskaan aikaisemmin ollut olemassakaan. SkinPerfect Primer on meikinpohjustusaine, tai sitä voi sanoa myös BB-voiteeksi. Kumpikaan nimitys ei kunnolla selvitä sitä miten monipuolinen tuote on kyseessä. SkinPerfect Primer laitetaan kaikkien voiteiden ja hoitoaineiden päälle aamuisin. Se tekee ihon pinnasta sileän ja tasaisen ja sen päälle meikkivoide levittyy todella hyvin. Sitä voi käyttää myös pelkästään ilman muuta meikkiä, koska siinä on kaunistava ja tasoittava väripigmentti mukana. Varsinkin kesällä moni asiakas käytti SkinPerfect Primeriä pelkästään meikkinä. Itse en missään tapauksessa enää olisi ilman SkinPerfect Primeriä, niin paljon paremman näköinen meikki on sen päällä. SkinPerfect Primer sisältää myös kiinteyttäviä ja vahvistavia raaka-aineita eli se on sekä hoitava, että kaunistava. Se sopii myös ihan kaiken ikäisille.

Ultra Calming Serum Concentrate ( 40ml, 87€, NYT TARJOUS 67€) sopii kaikille ihotyypeille tehotipaksi tähän vuoden aikaan. Ultra Calming Serum Concentrate kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Atoopikolle, couperosa iholle ja muuten ärsyyntyneelle iholle se on paras mahdollinen hoitoaine. Sitä käytetään aamuin, illoin ja sen päälle laitetaan kosteusvoide. Atoopikot voivat käyttää sitä ohuelti myös silmäluomille. Ultra Calming Srum Concentrate on ollut myynnissä vasta pari vuotta, mutta se on jo nyt hyvin suosittu tehotippa. Suomalaisten tyypillinen ongelma on punoittelu ja couperosa joita lämmön vaihtelut talvella, vaan lisää. Ultra Calming Serum Concentrate tasoittaa punoituksen noin kolmen viikon käytön jälkeen.

Multivitamin Nail and Hand Cream (75 ml, 40 €, NYT TARJOUS 29€) on todella hyvin imeytyvä ravitseva käsivoide, joka sopii myös kynsinauhoille. Siinä on tehokas multivitamiiniseos raaka-aineena, joka on ihoa vahvistava ja parantava. B-vitamiini uudistaa ihoa ja siksi Multivitamin Hand and Nail Care rauhoittaa myös erilaisia käsi-ihottumia.

Youngbloodin meikeistä on myös hyvät tarjoukset. Natural Mineral Foundation ja Kabuki sivellin ovat yhteishintaan 95€, kun normaalisti mineraalimeikki on 65€ ja sivellin 58€. YB:n jauhemainen mineraalimeikki on meidän suosituin meikkituote ja parhaiten sen saa levittymään sille tarkoitetulla Kabuki siveltimellä. Tuo aitoa luonnonkarvaa oleva sivellin kestää useita vuosia kunhan sitä hoitaa hyvin. Younbloodin Gel Liner silmänrajaus ja siihen tarkoitettu sivellin ovat yhteishintaan 40€, kun normaalisti ne ovat 56€. Gel Lineriä on kuusi eri väriä ja se on todella pidetty rajausväri. Tuosta siveltimestä pitää sanoa, etten saa niitä enää lisää tällä hintaa. Sen hinta erikseen ostettuna on nyt 21€,  mutta kun tämä erä on myyty sen hinta nousee yli kolmeenkymppiin ja harkitsen otanko sitä enää myyntiin. Se on laadullisesti todella hyvä sivellin ja kestää käytössä vuosikausia, joten se kannattaa hankkia juuri nyt.

Nämä tarjoukset ovat voimassa 31.1-14 saakka ja sitten tulee taas uudet tarjoustuotteet joista en vielä tiedä. Nämä tarjoukset ovat saatavilla sekä verkkokaupasta, että hoitolasta. Muista myös ettei verkkokaupassa mene postikuluja, maksat vaan tuotteista.

11 kommenttia:

  1. Anonyymi14:11

    Tarkoitatko tuolla käsivoiteella Multivitamin Hand and Care Treatmenttiä, koska tietääkseni Dermalogicalla ei ole muuta käsivoidetta? Koskee nämä tarjoukset kaikkia Dermalogican hoitoloita myös Helsingissä?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:12

    Näköjään kone pudotti pari kirjainta pois, tarkoitus oli kysyä koskeeko tarjous kaikkia Dermalogican liikkeitä.

    VastaaPoista
  3. Anteeksi, olet oikeassa tuon käsivoide on nimeltään Multivitamin Hand and Nail Treatment.
    Nämä tarjoukset koskee ainoastaan meidän hoitolaa ja verkkokauppaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi16:16

      Ikäkö jo muistia vaivaa. Heh heh

      Poista
    2. En oikein usko sen iästä johtuvan. En ole ollut erehtymätön nuorempanakaan.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi15:58

    Eilen tuli MOT-ohjelmassa juttu Lyrica nimisestä lääkkeestä. Aloin pohtimaan sitä, että viime hoitokerralla sanoit kasvojeni ja silmäluomien olevan kovasti turvoksissa. Nanoliftin jälkeen juoksin vesassa kerran tunnissa pari vuorokautta ja jo lähtiessäni kasvot olivat kaventuneet. Olin juuri paria viikkoa ennen Nanoliftiä aloittanut Lyrican ja aika suurella annoksella. Huomasin myös kauhukseni, että painoni on noussut 6kg sinä aikana, kun olen Lyricaa käyttänyt. Harmi etten huomannut sanoa sinulle käydessäni, että lääkitykseni on muuttunut. Onko sinulla mitään kokemusta tuosta Lyricasta, voiko se turvottaa naamaakin?

    VastaaPoista
  5. Aika monella lääkeaineella on turvottava vaikutus ainakin aluksi. Kasvot turpoaa ihan yhtä hyvin, kuin koko muukin elimistö. Silmänympärykset ovat hyvinkin herkät turpoamaan ja Nanolift hoito on erinomainen turvotuksen poistaja.
    Sitä en pysty sanomaan mistä tuo turvotuksesi johtuu ja sitä kannattaa kysyä lääkäriltäsi.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Raitanen18:13

    Mistä tuo Nanoliftin turvotusta poistava vaikutus johtuu, imeytetäänkö siinä jotain nesteenpoistolääkettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvohoidossa ja Nanoliftissä hieronnan vaikutus on niin tehokas, että nesteet poistuu. Hyvin tehty kasvohieronta poistaa kuona-aineita ja turvotusta koko elimistöstä. Kasvohoitoalueella on 2/3 ihmisen imusolmukkeista eli näistä solmukkeista jotka poistavat kuonaa ja nestettä elimistöstä. Niitä on leuan alla, kainaloissa ja nivustaipeissa. Kasvohironta kohdistuu leuan alle ja nestettä työnnetään kainaloihin päin.
      Mitään nesteenpoistolääkkeittä ei missään tapauksessa imeytetä missään hoidossa. Kosmetologin imeyttämät aineet eivät saa imeytyä koko elimistöön, vaan ainoastaan ihon kerroksiin.

      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi18:48

    Katselin eilen tuon MOT:n ja ihan kauhistuin. Olen syönyt Lyricaa muutaman kuukauden ja heti tuntui, että lihoin monta kiloa. Myös jatkuva huimaus ja väsymys tuli sen jälkeen. Huimaustakin on tutkittu ja määrätty fysikaalista hoitoa niskojen jännitykseen. Eikä se tietysti auttanut, mutta taitaa ollakin kyse lääkkeen sivuvaikutuksesta.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi00:11

    Ja itseasiassa kosmetologien käyttämät aineet eivät saa imeytyä kuin ihon pintakerrokseen eivätkä missään nimessä syvempiin kerroksiin. Aineet pysähtyvät ihon kuolleeseen stratum corneum kerrokseen.

    VastaaPoista