lauantai 13. joulukuuta 2014

Dermalogica ja Youngblood -20%

Tänään lauantaina 13.12 meillä on perinteiset Avoimet Ovet klo 10.00-15.00.

KAIKKI NORMAALIHINTAISET DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEET -20%

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi Cleanse&Prime pakkauksen arvo 51€. Pakkaus sisältää matkakokoiset Precleanse alkupuhdistusaineen, Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon ja SkinPerfect Primer meikinpohjustusaineen.

Näin aamusta on vielä vaikea sanoa miten päivä etenee, mutta edellisten vuosien kokemuksella tiedän, että eniten asiakkaita on kello 11-13 välisenä aikana. Viime vuonna siihen aikaan tulleet asiakkaat joutuivat odottelemaan vartinkin verran ennen, kuin ehdimme palvelemaan. Tämä kannattaa huomioida, jos haluat käydä pikaisesti ostoksilla. Yleensä lahjakortit ovat olleet suurin myyntiartikkeli aikaisempina vuosina ja niiden kirjoittaminen vie aina aikaa. Siksi palvelu on hitaampaa, kuin esimerkiksi Pimeän kaupan illassa. Muistutan myös, että näitä tapahtumia missä meillä on tämä alennus ei ilmeisesti ole tulossa ensi vuonna muuta, kuin tämä joulun Avoimet Ovet. On vielä suunnittelu vaiheessa pitääkö keskustan alueen yrittäjät Pimeän kaupan iltaa, nyt kun Goodman on joka ilta auki yhdeksään. Se jää nähtäväksi, joten varautukaa siihen ettei näin hyvää tarjousta ole tulossa ihan heti.

Meillä on nyt myös tehtynä pieniä lahjapakkauksia joilla voit muistaa ystäviä, työkavereita yms. Hinnat ovat hyvin kohtuullisia eli 15-40€ ja kuitenkin tuotepakettien arvot ovat ainakin kahden- ellei kolminkertaisia hintaan nähden. Olen pistänyt koko neuvottelutaitoni liikkeelle, että Dermalogican maahantuoja PR-Cosmetic on antanut meille hyviä alennuksia matkapakkauksista ja meikkipusseista ja kaikki alennukset olen siirtänyt asiakkaitteni eduksi. Näin edullisia matkakokopaketteja ette tule ihan äkkiä saamaan mistään muualta. Näillä pakkauksilla voitte ilahduttaa ystäviänne hyvälaatuisilla Dermalogican tuotteilla, tai ostaa niitä itselle talvilomaa ja muita reissuja silmällä pitäen.

Tervetuloa ostoksille! Kerron sitten myöhemmin miten päivä on edennyt.

PS. Muistakaa, että tarjoukset ovat myös verkkokaupassa maanantaiaamuun saakka. Hoitolassa on myös tuo Kissakoti Kattilan lipas kassapöydällä ja olisi kiva, jos muistaisitte pudottaa muutaman sentin orvoille kissareppanoille. Kattilan seinäkalentereita (20€)on vielä 3kpl myymättä eli niistäkin saa kivan joululahjan kissaihmiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti