tiistai 30. joulukuuta 2014

Ultra Calming Serum Concentraten pakkaus on uudistunut

Ultra Calming Serum Concentrate on herkistyneen ihon tehotippa, mikä tuli Suomen markkinoille pari vuotta sitten. Se on nyt jo käytännössä nähty miten hyvin se sopii meidän helposti punoittaville ja ohuille ihoille. Lähes kaikki asiakkaani kenellä on atooppinen iho käyttää talvisin Ultra Calming Serum Concentratea päivällä ja Overnight Repair Serumia (98€) yöllä. Kesällä Ultra Calming Serum Concentrate sopii sekä yöksi, että päiväksi.

Joulukuun alussa Ultra Calming Serum Concentrate sai uuden pakkauksen, joka on selvästi vanhaa parempi. Aikaisemmin tehotippa oli tuubissa ja koska aine oli melkein maitomaista nestettä sitä lurahti aivan liikaa kerralla. Onneksi Dermalogica kuuntelee kosmetologien ja kuluttajien toivomuksia erittäin paljon ja pakkaus uudistettiin kätevämmäksi. Nyt Ultra Calming Serum Concentrate on 40ml pullossa ja sen hinta on 76€. Nyt tehotippa on pipettipullossa ja sitä tulee, vain tarvittava määrä kerralla. Pakkaus on samanlainen, kuin Ultra Smoothing Eye Serum (85€), mutta isompi. Pakkauksessa on nyt 10 ml vähemmän ja hintakin laski 11€, mutta tehotippapullo riittää edelleen yhtä kauan, kuin aikaisempikin pakkaus, koska mitään ei mene hukkaan.

Ultra Calming hoitolinja on tehty ohuelle, couperoottiselle ja herkistyneelle iholle. Suomalaisilla on suuri taipumus couperosaan jota aiheuttaa lämmönvaihtelut. Couperosa tarkoittaa laajentuneita ja katkeilleita verisuonia, jotka näkyvät sinipunaisina kasvojen iholla. Liian kuiva ja ohentunut iho ei pysty suojelemaan hiusverisuonia ja ne joutuvat liian suuren rasituksen alle ja sen seurauksena laajentuvat. Ultra Calming Serum Concentrate vahvistaa ihoa ja parantaa ihon omaa suojamekanismia. Se rauhoittaa myös punotuksia ihan silminnähden. Suosittelenkin sitä kaikille kenellä on harmillista ihon punoittelua jo kolmen viikon käytön jälkeen punoitus vähenee. Ultra Calming Serum Concentrate on tehotippa, joka imeytyy syvempään iho kerrokseen ja sen päälle pitää aina laittaa kosteuttavavoide. Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva Intensive Moisture Balance 100ml 69€ (85€) sopii erinomaisesti tämän tehotipan päälle. Ihanteellisin yhdistelmä estämään ja poistamaan punoituksia ja couperosaa on laittaa päällekäin Ultra Calming Serum Concentrate, sitten Intensive Moisture Balance ja lopuksi Barrier Repair (62€). Kun nyt ostat tuon Tähtitarjouksena olevan voiteen saat sen mukana myös matkakoot Barrier Repairista ja Skin Hydrating Boosterista.


2 kommenttia:

 1. Heips

  Viikonlopun paukkupakkaset saivat nyt minunkin rasvoittuvan ihon hilseilemään suupielistä jne. Kysyisin nyt kumpi on parempi vaihtoehto, jouluostosten mukana tullut Resurfacing cleanser jossa maitohappoa vai vanha tuttu Daily Microfoliant? Koska ihoni on niin rasvoittuva tykkään käyttää miedosti kuorivaa, tehokkaammin puhdistavaa tuotetta iltaisin kun pesen meikit. Muutoin käytössä Precleanse ja Ultra Calming cleanser. En ole koskaan aiemmin käyttänyt tuota Resurfacing cleanseria mutta muut Dermalogican tuotteet joissa on maitohappoa ovat ihoni lempituotteita.

  Kiitos avusta ja oikein menestyksekästä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, että saat vastauksen vasta seuraavan vuoden puolella.
  Käytä tuota Daily Microfoliantia, kun se on ihollesi tuttu. Resurfacing Cleanser on sen verran mieto ettei yksi pesukerta saa näkyvää hilseilyä irtoamaan. Todella hyvä tehotippa valinta talvella rasvaiselle iholle on Skin Renewal Booster, siinä on mieto maitihappo, joka kuorii ja kosteuttaa.

  Inkeri

  VastaaPoista