perjantai 12. joulukuuta 2014

Kaverille kanssa!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun haluaisi ilahduttaa lähimmäisiään jollain mukavalla pikkulahjalla. Suurin osa meidän asiakkaistamme on ollut hoidoissamme, jopa useita kymmeniävuosia ja he ovat tulleet hyvinkin tutuksi. Tiedän, että monella on läheinen ystävätär, ystävättäriä, tai siskoja joita he haluaisivat jouluna muistaa. Olen miettinyt oikeastaan vuosikausia miten voisin palvella asiakkaitani tässä kohtaa. Ymmärrän hyvin, ettei kukaan lähde ostamaan sadan euron voidetta ystävättärelleen, eikä sellainen ole tarpeenkaan läheisten ihmisten välillä, mutta jotain olisi mukava antaa. Moni asiakkaani haluaisi nimenomaan antaa laadukkaita Dermalogican, tai Youngbloodin tuotteita jotka heille itselleen ovat olleet avuksi.

Nyt olenkin tehnyt mukavia pikkupaketteja jotka ovat 15-35 euron hintaisia. Pakkauksissa on Dermalogican matkakokoja lisänä, joten niiden oikea rahallinen arvo on vähintään kaksinkertainen. Näin voitte antaa läheisellenne laadukkaan lahjan kohtuullisella hinnalla ja myös muut pääsee kokemaan jo teidän itsenne hyväksi toteamien tuotteiden tehon.

CLIMATE CONTROL (15€) huulirasva on asiakkaittemme mielestä kaikkien aikojen paras huulirasva. Nyt olen pakannut sen sievään Dermalogican meikkipussukkaan, jossa on lisänä matkakoot Skin Hydrating Masque kosteusnaamiosta, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta ja Ultra Soothing Eye Serum silmänympärysseerumista. Koko paketti maksaa saman, kuin pelkkä huulirasva eli 15€, ja sen oikea arvo on 56€.

VARTALON PESULIINA (28€), jota sanotaan myös japanilaiseksi pesuliinaksi on erinomainen koko vartalon pesuun. Se on miellyttävää karkeaa ohutta harsoa, joka kuorii ihoa pesun yhteydessä, mutta ei raavi liikaa. Pesuliina on pitkä ja kapea, joten sillä on hyvä pestä selkäkin yksikseen. Liinan voi pestä pesukoneessa 60 asteessa ja se kuivuu nopeasti eikä elätä bakteereja. Nyt pesuliinan mukana saat vartalotuotepaketin, jossa on matkakoot Body Wash suihkuvaahdosta, Body Hydrating Cream vartalovoiteesta ja Hydro Salt kylpysuolasta. Kaikkien yhteishinta on 30€, kun normaalisti hinta olisi 53€.

Pikkupakkauksia on meillä muitakin ja ne ovat myynnissä niin kauan, kun niitä riittää. Tutustu niihin Avoimien Ovien päivänä la 13.12, mutta uskoisin niiden riittävän ihan jouluun saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti