maanantai 1. joulukuuta 2014

Viikon Tähtituote on Barrier Repair!

Taidan jo ihan nalkuttaa, kun kirjoitan Barrier Repairin tarpeellisuudesta niin usein. Haluaisin vain, että kaikki asiakkaani hyödyntäisi Barrier Repairin vaikutukset. Pelkästäänkin tämä yksi tuote pelastaa talven iho-ongelmilta ihan näkyvästi. Barrier Repair on talvitakki ja sadetakki iholle.

BARRIER REPAIR NYT 49€ norm. 62€ ja kaupan päälle saat Ultra Calming Mist hoitosuihkeen ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteensilmänympärysvoiteen matkakokoisena, niiden arvo on 43€.

Ajatuksena minulla oli tästä tarjouksesta, että ihon vahvistuu ja punoittelu vähenee eikä pääse syntymään couperosaa. Aamuin illoin käytetään pesun jälkeen Ultra Calming Mist hoitosuihketta, joka kostettaa ja rauhoittaa. Suihkeella on ihan näkyvä vaikutus punoitukseen esimerkiksi saunan jälkeen syntyvää punoittelua se selvästi vähentää. Tämä matkakoko riittää yleensä lähemmäs kolmeviikkoa ja se on helppo ja nopea käyttää. Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide on Dermalogican suosituin silmänympärysvoide ja varsinkin talvisin sen vaikutus on suuri. Multivitamin Power FIrm sulaa ihon rakenteeseen ja estää rasittavan ulkoilman vaikutuksia. Samalla se myös estää tuulessa ja pakkasessa valuvan kyynelnesteen rohduttavalta vaikutukselta. Voidetta käytetään aamuin illoin.

Barrier Repair on tuote, joka sulaa ihon rakenteeseen. Voiteeksi sitä ei oikeastaan voi sanoa, koska sitä se ei ole, eikä se ole geelikään. Barrier Repair on ihan erityinen tuote, joka sitoutuu ihon omaan rasva-ja kosteusvaippaan. Se estää tuulen, pakkasen, pölyn ja kuivan huoneilman rasittavaa vaikutusta. Talviurheilua harrastavalle se on ihan välttämätön suoja tuulelta ja kylmyydeltä. Barrier Repair ei missään tapauksessa ole rasvaista, vaan se sopii kaikille ihotyypeille ja toimii myös meikin alla. Myös miesten iholle se sopii, koska yhtä hyvin hekin tarvitsevat suojaa varsinkin talvisessa ulkoliikunnassa. Jos on taipumusta ruusufinniin, niin Barrier Repairin pitäisi olla ihan pakollinen suojatuote. Ruusufinni aktivoituu juuri lämmönvaihteluista, pakkasesta ja tuulesta. Barrier Repair suojaa näiltä ja ruusufinni ei ilmesty niin herkästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti