tiistai 16. joulukuuta 2014

Joululahjoja itselle ja muille

Olen tehnyt jouluksi todella edullisia lahjapakkauksia, joita voi ostaa itselle, tai läheisille. Näitä pakkauksia ei tule lisää, joten hinnat ovat voimassa niin kauan, kuin pakkauksia riittää. Tuo Climate Control ( pakkaus 15€, arvo 56€) paketti on ollut suosituin ja niitä meillä onkin eniten, joten en usko niiden loppivan kesken.
Valitettavasti nämä pakkaukset eivät ole verkkokaupassa, koska emme pysty takaamaan niiden saantia. Kuitenkin kaikki jotka tilaavat, tai ovat jo tilanneet Climate Controlia saavat sen tässä pakkauksessa, jonka rahallinen arvo on moninkertainen verrattuna hintaan. Voitte myös laittaa sähköpostia ja tilata, tai varata paketteja sillä tavoin. Alle 50€ pakettia emme voi lähettää postikuluitta, mutta jos olette muutakin tilanneet verkkokaupasta laitamme tietysti kaikki yhteen ilmaiseen lähetykseen. Kaikki siis käy meille, yritämme olla aina mahdollisimman joustavia ja palvelemme asiakkaita parhaamme mukaan.

CLIMATE CONTROL-PAKKAUS 15€ (56€)
Kaikki jotka ovat Climate Control huulirasvaa kokeilleet tiedätte sen olevan maailman paras huulirasva. Se käy kaikille, lapsille, miehille ja vanhuksille. Huomioikaa, että esimerkiksi sairaalassa huulet kuivuu hirveästi varsinkin vanhuksilla. Pakkauksessa on sifonkipussiin pakattu Climate Control ja sen kanssa kosteuttavat tuotteet matkakokoina eli Skin Hydrating Masque kosteusnaamio, Ultra Soothing Eye Serum silmänymp.geeli ja Multi-Active Toner hoitosuihke. Tämä Multi-Active Toner matkakoko meiltä loppuu ensimmäisenä, jos näin käy korvaamme sen muulla hoitosuihkeella. Tuotteet on pakattu söpöön Dermalogican meikkipussiin ja paketin oikea arvo on 56€. NYT 15€


PESULIINA-PAKKAUS 30€ (53€)
Dermalogican japanilainen pesuliina on myös todella pidetty tuote. Se on sopivan karkea ja sillä voi hyvin pestä selän yksikseenkin. Pakkauksessa on pesuliina (norm. 28€) ja matkakoot Body Hydrating Cream vartalovoiteesta, Body Wash suihkuvaahdosta ja Hydro Salt kylpy-tai jalkakylpysuolasta. Arvo 53€ NYT 30€

VARTALOHOITOPAKKAUS 45€ (98€)
Olemme pakanneet joulunpunaiseen sifonkipussiin Body Hydrating Creamin ( 54€, 233ml eli normaali myyntikoko) ja sen kanssa matkakoot Body Wash suihkuvaahdosta, Dermalogican shampoosta ja hoitoaineesta sekä Hydro Salt kylpy-tai jalkakylpysuolasta. Muuta et saunareissulle, tai uimahallikäyntiin tarvitse.

KÄSIVOIDEPAKKAUS 35€ ( 75€)
Dermalogican käsivoide on hyvin suosittu, koska se imeytyy nopeasti ja sopii sekä käsille, että kynsinauhoille. Pakkauksessa on normaalikoinen käsivoide (75ml, 40€) ja sen lisänä on matkakoot Daily Microfoliant kuorintajauheesta, jota suositellaan myös käsille ja kynsille. Sitten kasvoille on Special Cleansing Gel puhdistusgeeli matkakoko ja kosteusvoide matkakoko. Kosteusvoide on joko Skin Smoothing Cream, tai Intensive Moisture Balance. Tuotteet on pakattu hyvännäköiseen keskikokoiseen mustaan Dermalogican meikkipussiin.

Tervetuloa ostoksille, tai varatkaa pakkauksia sähköpostilla.

1 kommentti:

  1. Näihin joulupakkauksiin tuli vielä tänään yksi mukava lisä, kun sain Youngbloodin tilauksen vihdoinkin postista. Jouluruuhka sotkee näköjään meidän tilauksia.
    PIKKUKÄSIVOIDEPAKKAUS: Youngbloodin tyylikkääseen meikkipussiin on pakattu laadukas kynsiviila, Dermalogican Hand and Nail Care käsivoide matkakokona ja matkakoko Daily Microfoliant kuorintajauheesta, joka on sopiva myös käsille ja kynsinauhoille. Paketin hinta on 15€ ja niitä on saatavilla, niin kauan, kun tavaraa riittää.

    Inkeri

    VastaaPoista