perjantai 5. joulukuuta 2014

Ultra Calming Mist vähentää ihon punoittelua

Dermalogican hoitosuihkeet ovat erittäin tärkeitä tuotteita ja niitä kannattaa käyttää. Pienellä vaivalla saa suuren tehon. Hoitosuihkeet parantavat myös seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytymistä. Kaikkia hoitosuihkeita voi käyttää päivän mittaan näin talvella, kun sisäilman kuivuus alkaa ihoa rasittamaan.

Ultra Calming Mist 177ml, 55€ on ihan erityisen hyvä tuote talvella, koska se vähentää lämmönvaihtelujen aiheuttamaa punoitusta. Ultra Calming Mist kuuluu Dermalogican hoitolinjaa, joka on tarkoitettu herkälle ja couperoottiselle iholle. Muutkin ihotyypit hyötyvät Ultra Calming linjan tuotteista ja varsinkin tämä hoitosuihke olisi hyvä ihan kaikkien käytössä. Ultra Calming Mistiä suihkutetaan iholle joka ilta ja aamu pesun jälkeen. Se vahvistaa ihon omaa kosteus-ja rasvavaippaa eli hydrolipidistäkalvoa. Tämä hydrolipidinenkalvo on ihon oma suojamekanismi kaikkea ulkoista ärsytystä vastaan. Valitettavan usein tämä suojakerros ei ole kunnossa, vaan väärä hoito, hoitamattomuus ja kuivuus kuluttaa sen pois. Tätä kalvoa voidaan vahvistaa hoitotuotteilla ja parhaat aineet tähän on Barrier Repair 50ml TÄHTITARJOUS 49€ ( 62€) ja Ultra Calming Mist.

Ultra Calming Mist on myös kosteuttava ja rauhoittava. Esimerkiksi saunan jälkeen Ultra Calming Mist poistaa nopeasti punoitusta ja kosteuttaa ihoa. Oikein kuivalla ja kiristävällä iholla on kelju tunne heti saunasta tultua ja voidetta pitäisi saada. Ellei heti ehdi voidetuubeille, niin hoitosuihke on helppo pika-apu. Suomalaisille on hyvin tyypillistä, että couperosa ja punoittelu pahenee talvella ja tarvitaan ihan erilaisia hoitotuotteita, kuin kesällä. Suuren avun saa jo Ultra Calming Mististä, tosin se myös rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Siitä ei nyt kyllä ole pelkoa ellei ole lähdössä Suomesta pois. Tämän viikon tähtitarjoukseen kuuluu lahjaksi matkakoko Ultra Calming Mistiä, joten ostamalla Barrier Repairin pääset kokeilemaan myös hoitosuihketta. Matkakoko riittää noin 2-3 viikon käyttöön ja muutenkin hoitosuihkeet ovat riittoisia eli päivittäisenkäytön hinta on pieni, mutta apu suuri.

TÄHTITARJOUS: Barrier Repair 49€ (norm. 62€) ja saat lahjaksi Ultra Calming Mist hoitosuihkeen ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteen matkakokoisina. Ole nopea, tarjous on voimassa 7.12-14 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti