maanantai 8. joulukuuta 2014

Nyt Tähtitarjous on huippuhyvä!

Tämän viikon Tähtitarjous on todella hyvä ja kaikkien kannattaa se hyödyntää.

SKIN HYDRATING BOOSTER 75€, norm. 94€ ja saat lahjaksi kolme tehotuotetta matkakokoisina. Tuotteet ovat AGE REVERSAL EYE COMPLEX silmänympärysvoide yökäyttöön, OVERNIGHT REPAIR SERUM tehotippa ja SKINPERFECT PRIMER meikinpohjustusaine. Pakkauksen arvo on 81€.

Tämä on varsinainen joululahjatarjous asiakkaillemme. Meillä juhlitaan joulua tällä viikolla, koska perinteiset AVOIMET OVET on la 13.12 klo 10.00-15.00. Tuo Tähtitarjous on vielä voimassa lauantainakin ja silloin on monia muitakin tarjouksia. Ilmoitan kaikki Avoimien Ovien tarjoukset keskiviikkona 10.12, kun saan kaikki sovittua Dermalogican kanssa.

Kun tein tätä Skin Hydrating Booster tarjousta otin huomioon asiakkaiden tämän hetken tarpeet. Jos joku luki tätä blogia sunnuntai aamuna, niin silloin oli vahingossa päässyt muutamaksi tunniksi julkisuuteen alkuperäinen syksyllä tehty tarjoussuunnitelma. Muutin sen ja nythän tarjous on teille useita kymppejä edullisempi. Nämä kaupanpäällisinä tulevat tuotteet on tarkoitettu aina tukemaan itse tarjoustuotteen vaikutuksia. Nyt saat varsinaisen kosteus-ja elvytyshoidon näillä tuotteilla. Käytä ensin aamuisin Skin Hydrating Boosteria ja iltaisin Overnight Repair Serumia, niin kauan kun matkakoko riittää. Sen loputtua käytä Skin Hydrating Boosteria yöksi ja päiväksi. Age Reversal Eye Complex käytetään yösilmänymp.voiteena ja SkinPerfect Primer käytetään päiväksi kaikkien muiden tuotteiden päällä. SkinPerfect Primerkin suojaa räntäsateelta, viimalta ja pakkaselta ellei sinulla ole Barrier Repairia.

2 kommenttia:

  1. Onhan tarjous voimassa nettikaupassakin vielä lauantaina?

    VastaaPoista
  2. Kyllä on. Tämä Tähtitarjous on voimassa kaksi viikkoa eli 21.12 saakka. Ja koko viikonlopun 13-14.12 verkkokaupassa on kaikki tuotteet -20%.

    Inkeri

    VastaaPoista