keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Perinteiset Avoimet Ovet la 13.12 klo 10.00-15.00

Taas on vuosi sillä mallilla, että joulu on ihan pian ja vuosi vaihtuu muutaman viikon kuluttua. Olemme jo useana vuonna pitäneet Avoimien ovien päivän lähellä joulua, jolloin voi poiketa ostoksille ja hankkimaan lahjoja läheisille.

AVOIMET OVET LA 13.12 klo 10-15

KAIKISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA -20%!
YLI 100€ OSTOKSESTA CLEANSE&PRIME PAKKAUS LAHJAKSI (arvo 51€) pakkaus sisältää matkakoot Precleanse esipuhdistusaineesta, Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta ja SkinPerfect Primer meikinpohjusauneesta.

Hoitolassa on nyt myös muita pikkupakkauksia itselle, tai lahjaksi. Super Rich Repar, Active Moist 100ml ja Skin Smoothing Cream 100ml voiteiden mukana tulee matkakoot Soothing Eye Make-up Remover silmämeikinpoistoainetta ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoidetta yökäyttöön. Tässä on hyvä tilaisuus tutustua tuohon silmämeikinpoistogeeliin joka on erinomainen. Se hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ja ohutta silmänympärystää samalla, kun poistaa silmämeikin tehokkaasti. Näitä pakkauksia on rajoitettu määrä, mutta olen hankkinut niitä paljon luvata en kuitenkaan voi, että kaikille riittää.

Kaikki tarjoukset koskee myös verkkokauppaa. Ne tulee näkyviin pe 12.12 iltana ja poistuu ma 15.12 aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti