sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Palvelusväki kasvohoidoissa

Näin loppuviikosta huomasin, että meillähän onkin käynyt harvinaisen moni palveluskunnan edustaja tällä viikolla kasvohoidossa. Joku tietysti voi nimittää meitä kissojen omistajiksi, tai emänniksi, mutta me itse kyllä tiedämme, että palvelusväkeähän me olemme. Jokainen asiakas kertoo siitä miten vaativa heidän katti on ja on aina pakko hypätä sen pillin mukaan. Teenkin tähän nimilistan kenen palveluskuntaa meillä viikon aikana kävi. Onni, Hilja, Hermanni, Pommi, Dami, Pörri, Esko, Matti-Katti ( tyttö), Hani, Kippi, Vili, ja Kake, ja Kapanen. Sitten tietysti meidän omat kissat. Minun Hertta, Valtsu ja Jösse ja Marin Tassunen.

Jostain syystä meillä käy harvinaisen eläinrakasta väkeä. En voi uskoa, että näin paljon kissoja on yleensäkin suomalaisilla vaan meillä heitä käy tavallista enemmän. Monella vakioasiakkaalla on myös koiria, tai kissa ja koira. Näiden ihmisten kanssa löytyy heti yhteinen puheenaihe, koska mistäs muusta ihminen niin mielellään puhuu, kuin lemmikistään. Kaikkien kissojen yhteinen piirre on tuo isäntäväen hyppyyttäminen. Kissa osaa olla tosi sinnikäs ja vaativa jos se jotain haluaa. Kun meidän pojat Jösse ja Valtsu haluaa ulkoiluhuvilaansa, niin ne teppaa koko ajan jaloissa niin ettei mitään voi tehdä. Huuto on myös niin vaativaa ettei sitä jaksa kukaan kuunnella.

Toisaalta eläimestä on niin paljon iloa, että sanonkin lemmikin olevan välttämätön yritäjälle. Luulisin, että yrittäjä joutuu kokemaan tavallista enemmän stressiä työelämästään ja monihan ei sitä kestä. Vuosien kuluessa stressin sietokyky nousee, mutta moni myös sairastuu stressistä. Minulle kissat ovat stressin poistajia. Kun kotona istuu sohvalla, niin aina joku kissa hyrisee vieressä ja useinmiten kaikki kolme. Mikään ei ole niin rentouttavaa ja rauhoittavaa, kun vieressä nukkuva kehräävä ja lämmittävä kissa, tai kissat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti