keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kissakoti Kattilan syysmyyjäiset 9.10.2011

Niin, kuin lukijani vanhastaan jo tietävät yritän mahdollisimman paljon auttaa Kissakoti Kattilaa. Omaa aikaani en enää pysty antamaan Kattilan töihin, koska oma firmani vie niin paljon aikaa. Autan siis sillä tavoin, kun minulle on mahdollista. Yritän antaa arpavoittoja ja vien asiakkaiden tuomia kirppistavaroita sinne.

Mukavin juttu minulle itselleni on tehdä näitä postikortteja myyntiin. Se on niin mukavaa näpertelyä, että se rentouttaa kivasti työpäivän päätteeksi. Se on myös mukavaa koko perheen askartelua, koska kissat aina nököttelee sylissäni ja mieheni kanssa voimme samalla katsoa vaikka elokuvaa. Nyt pitääkin alkaa taas ahkeraksi, koska joulu lähestyy ihan tuota pikaa. Yrittäjänaisilla on jäsenilta ajankäytöstä 31.10 ja ajattelin ottaa joulukortteja jo sinne myyntiin. Kaikki korteista kerätty raha tilitetään suoraan Kattilalle, kortteja myydään meillä hoitolassa, Kattilan myyjäisissä ja moni Kattilan kannattaja on niitä myynyt.

Olen tässä syksyn mittaan katsellut usein kissablogeja ja joitakin olen tuohon blogilistaani merkannutkin. Ne on tosi rentouttavaa lukemista, jos jostain syystä yöllä valvoo, niin ne on kaikkein mukavinta luettavaa yön pimeinä tunteina, niistä tulee hyvä, iloinen mieli. Itseäni vähän kutkuttaa aloittaa vielä kolmas blogi, joka olisi kissa-aiheinen. Siinä pitäisi sitten olla myös valokuvia, mutta enköhän tuonkin oppisi. Luulen, että kun aikani kypsyttelen kosiskelen teitä vielä senkin blogin lukijoiksi. Toisaalta sitten firman blogissa ei olisi kissajuttuja ja siitä tulisi entistä asiallisempi. Katsotaan nyt mitä tapahtuu, kerron sitten, jos sellainenkin blogi aukeaa.

Muistakaa siis mennä ensi sunnuntaina Kissakoti Kattilan myyjäisiin osoitteeseen Vanajantie 10, siellä on ostettavissa leivonnaisia ja kivoja kissa-aiheisia käsitöitä. Arpaostoksillakin kartutatte kissojen kassaa.
Kattilan oman blogin osoite on kissakotikattila.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti