torstai 27. lokakuuta 2011

Uusi tuote couperosaan ja ruusufinniin

Yksi tyypillisin ongelma suomalaisille on couperosaiho ja ruusufinni ihottuma ja lämmön vaihtelut pahentavat niitä. Näin alkutalvesta ongelmat yleensä kärjistyy. Dermalogicalla on ollut jo aiemmin erinomainen couperosavoide Sheer Tint Redness Relieff, mutta nyt sen koostumusta on muutettu entistäkin tehokkaammaksi.

Aurinko on myös ruusufinnille pahasta, joten uusi tuote Redness Relief sisältää 20 aurinkosuojakertoimen. Tätä uutta voidetta voi käyttää koko kasvojen kosteusvoiteena ellei iho ole kovin kuiva. Tehokkain tulos saadaan, kun uusi Redness Relief levitetään paikallisesti puhtaalle iholle ja sitten sen päälle koko kasvoille ihotyypin mukainen kosteusvoide.

Redness Relieff on vihreää väriltään, mutta sulautuu ihoon täysin, vihreä väri kuitenkin neutralisoi punoitusta erinomaisesti. Tuote on myös hyvä miehille, koska se auttaa hillitsemään punakkuutta ja peittää hiukan. Jo aikaisempi tuote oli miesten suosikki, koska tulos oli niin näkyvä ja uutuus on vielä parempi.

Couperosaihon hoidossa kannattaa muistaa, että se on ennalta ehkäisevää hoitoa ruusufinnille, jos couperosa saa pahentua omaan tahtiinsa, siitä puhkeaa ruusufinni. Sekin pitää tiedostaa, että kun kyseessä on vaikea ruusufinni ihottuma tarvitaan myös lääkärin apua ja antibiootteja, ihottumia ei ole koskaan syytä vähätellä.

Redness Relief sk 20, 40 ml 68 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti