keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Youngblood luomivärit

Youngbloodin opaalihohdeluomiväreihin on tullut uusia sävyjä. En voi liikaa kehua näitä opaalihohde väripigmentin sisältäviä luomivärejä, ne ovat niin helppoja ja luonnollisia aikuisen naisen meikkejä.

Opaalihohde väripigmentti ei ole mikään helmiäiskimallus vaan pigmentti joka vaihtaa väriä valon määrän mukaan. Riippuu siitä mistä suunnalta katsoo ja miten valo luomille osuu, niin luomiväri näyttää erilaiselta. Ei kirjavalta, vaan hienostuneen elävältä. Nuo opaalihohdeluomivärit ovat myös tuotteita, jotka myyvät itse itseään. Siitähän aina tietää, että asiakas on samaa mieltä, kuin minäkin, että hän ostaa saman tuotteen uudestaan.

Uusin värisävy on vihreän sävyinen, harvoin löytyy hyviä vihreitä luomivärejä, mutta tämä on niin neutraalin tyylikäs, että siihen on helppo ihastua. Jos et ole aikoihin käyttänyt luomiväriä, niin suosittelen kokeilemaan Youngbloodin opaalihohdeluomivärejä, ne ovat helppoja käyttää ja aina luotettavan tyylikkäitä. Niiden kanssa meikki ei koskaan lyö yli tai ole liian monimutkainen laitettava. Yksi sipaisu luomiväristä ja sillä selvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti