tiistai 27. kesäkuuta 2017

Ihanat uudet meikit!

Juhannusviikolla tuli ja meni Youngbloodin uutuusvärit. Varsinkin luomivärit olivat niin hyvät, että ne meni saman päivän aikana. Kaikki kenelle ne näytin osti niitä ja myös uusi huulipuna lähti joka asiakkaan mukaan. Taidan olla vähän lapsellinen, kun olen aivan täpinöissäni meikkipaketin tullessa. Ihan kuin se olisi joku lahjapaketti, vaikka itse ne tilaan. Nyt lisää meikkejä tulee tällä viikolla, että kaikki varmasti saa omansa.


Uutuusvärit luomille

Youngbloodille on tullut uutuutena kahden värin luomiväripaletit mitkä ovatkin hyvin käytännöllisiä. Paletteja on kaksi ja niiden hinta on 43€. Toinen on ruskean ja vaalean beigen yhdistelmä joka sopii lähes kaikille tyylikkääseen ja luonnolliseen silmämeikkiin. Toinen paletti on sinisen ja beigekorallin yhdistelmä ja sininen on tämän kesän muotihitti silmämeikeissä. Nyt on palattu kahdeksankymmentäluvulle ja muotia on tehdä sama meikki mitä me nykyiset viisikymppiset teimme teini-iässä. Esimerkiksi värilliset ripsivärit sähkönsininen ja kirkas vihreä ovat pintamuodin värejä, mutta niitä ei YB:llä vielä ole ja tuskin niitä ottaisinkaan myyntiin. Rajausväriksi sopii Eye Mazing Eye Liner väri Azul (39€) joka on kirkas turkoosin sininen. Tuo rajaus on tussikynän tyyppinen ja se takuulla pysyy eikä lähde leviämään ensimmäisen kyynelnesteen, tai sateen mukana. Youngbloodilla on myös sininen kajalkynä (23€) jota voi käyttää perinteiseen kajalkynän tapaan silmän sisäpuolella, tai sitten rajausvärinä ripsien tyvessä.

Herkulliset huulipunat

Nyt huulipunien tyyli on täysin muuttunut ja kesän hitti on mattapintaiset huulipunat (32€). Niissä ei ole helmiäistä eikä kiiltoa vaan ne tuntuu lähes puuterimaisilta. Olen todella myyty näille uutuusväreille ja toivoisinkin, että jokainen vaihtaisi meikkiään kesäksi edes huulipunan verran. Sävyjä on neljä ja väri Sierra Sunset on hiukan oranssiin menevä koralli joka on hyvin hillitty väri. Sävy Seacret on nyt erittäin muodikas nudesävy ja se sopii nuorille pari-kolmekymppisille erinomaisesti ja siihen sopiva huultenrajaus on sävy Melt (23€). Tyylikkään raikas korallin punainen on nimeltään Flirt ja mansikan punainen on Fever ja niihin sopii Trudy Red huultenrajauskynä. Tulkaa ihmeessä katsomaan miten upeat nämä uudet meikit ovat. Sitten kaikista helpoin kesämeikki on aurinkopuuteri Sundance (71€) jota ilman ei pärjää. Se on vuosikausia ollut meidän suosituin kesäajan meikki ja hitti siitä tulee tänäkin kesänä. Laitan näistä uutuusväreistä kuvia facebookiin niin näet ne sieltä 

7 kommenttia:

 1. Hei! Tämä ei nyt millään lailla liity päivän postaukseen, mutta olen pidemmän aikaa pohtinut erään ystävättären kanssa erästä asiaa. Jos esim. leuasta nyppii pinseteillä juurineen karvan, niin karva kuitenkin kasvaa takaisin. Jos taas kulmakarvoja nyppii juurineen pinseteillä, ei samaan kohtaan yleensä kasva enää uutta karvaa. Huomaan myös, että säärissäni on kaljuja kohtia epiloinnin jäljiltä. Miten on mahdollista, että karvatuppi tuhoutuu joissain kehonosissa, mutta toisissa ei? Huomaan myös, että usein käytettyäni Gentle Cream Exfoliantia näitä karvoja ilmestyy juurikin leukaan. Oletan, että kuorinta poistaa kuolleen solukon ja "paljastaa" uuden karvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmaan ihan sattumaa, jos kulmakarvoista on karva jäänyt kasvamatta jo yhden nyppäisykerran jälkeen. Yleensä kulmissa karvat jää kasvamatta, kun niitä nypitään niin usein. Itse en ole tällaista huomannut, että kulmakarvat jäisi kasvamatta yhden nyppäisyn jälkeen.
   Kulmakarvojen ja leukaan ja ylähuulern tulevien karvojen kasvu syy on erilainen. Kuomakarvat ovat jo syntymästä asti, mutta muualle kasvoille karvat tulee hormoonitoiminnan muuttumisen myötä. Yleensä näissä leukakarvoissa on hyvin suuri ja vahva karvanysty ja se ei niin helposti tokene nyppimisestä. Karvoilla on myös kasvusykli osa karvatupista on lepovuorossa ja vaan osa kasvattaa karvaa ja noin puolen vuoden välein "roolit" vaihtuu. Tämän takia karvojen lopullinen hävittäminen on hyvin vaikea. Karvanystyjä ei pysty esim.polttamaan sähkövirralla kuin nämä kasvavat karvat ja sitten vähän ajan kuluttua nousee noista lepovuoroisista karvanystyista karva.
   Tuon kuorinnan suhteen olet oikeassa eli kuorinta sulattaa kuolleen solukon karvatupen päältä ja karva voi näkyä ja tuntua helpommin. Mitään kasvattavaa vaikutusta kuorinnalla ei ole. Varsinkin helle aikaan on tärkeää kuoria tuo kuollut solukko pois karvatupesta ettei se tulehdu hikoilun ja bakteerien kasvun myötä.
   Tuohon säärillä olevaan paljaaseen kohtaan en oikein keksi selitystä. Silloin, kun tein vielä jalkahoitoja joskus näin, että esim.polvisukan suun kohdalla karvat oli jotenkin hankaantuneet pois. Kovin yleistä nämä karvattomat läiskät säärissä ei ole, koska en ole niitäkään juuri koskaan nähnyt. Voisiko olla mahdollista säärikarvojen poisto on jotenkin epätasaista ja joistakin kohtaa ne irtoavat syvemmältä ja kestävät siksi pitempään kasvaa takaisin.

   Olen pahoillani, mutta tämän selkeämpää vastausta en osaa antaa. Karvoitus on yksi hankalampia asioita ihonhoidossa, koska ne kasvaa aina väärään paikkaan ja väärään aikaan. Myöskään lääketieteessä ei ole kovinkaan hyviä konsteja vielä nykyisin vaikuttaa karvojen kasvuun.

   Inkeri

   Poista
  2. Käytin näköjään tekstissä sanoja karvanysty ja karvatuppi eli ne ovat sama asia.

   Inkeri

   Poista
  3. Hei, tämähän vastasi oikein mainiosti kysymykseeni. Eli karvanystyn koko varmastikin vaikuttaa tähän. Sääriänihän olen epiloinut säännöllisesti, eli ajan myötä nuo kaljut laikut ovat ilmestyneet.

   Poista
 2. Pieni palaute arvonnassa. Itse en ole Facebookissa ja en voi siksi osallistua arvontaan ja en ole varmaan ainut;) ehkä olis reilua että blogin seuraajat ja samalla vakioasiakkaat vois osallistua myös:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteestasi. Anteeksi etten ole tätä huomannut ja hyvä, kun kerroit. Laittakaa aina viestiä, kun huomaatte jotain epäkohtia. Tämä oli meidän eka arvonta enkä tullut ajatelleeksi näitä blogin lukijoita erikseen. Selvitän "nettiapulaisen" Annukan kanssa miten se onnistuisi käytännössä ja seuraavalla kerralla korjaan tämän virheen. Järjestämme arvontaa toistenkin, kun osallistuja määrä oli nyt huippuhieno. Tietysti on tärkeintä, että vakioasiakkaat saa kaikki mahdolliset edut mitä pystymme antamaan ja huomion tämän entistä tarkemmin.

  Inkeri

  VastaaPoista