sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kosmetiikka painaa matkalaukussa

Monella alkaa kesäloma ja suunnitelmissa on matkustaa johonkin lomailemaan. Pakkaaminen on aina ongelmallista ainakin minulle ja aina otan liikaa vaatteita mukaan. Kosmetiikka on yllättävän painavaa joten mukaan otettavat tuotteet kannattaa harkita tarkoin.

Matkakokoja tarvitaan

Omasta kokemuksestani tiedän, että hoitotuotteeni ja meikit painavat noin kolmekiloa. Meillä on mukana matkavaaka ja mieheni pakkaa matkalaukut tarkasti ettei mene ylipainomaksua. Yleensä ongelmana on minun ostokset joita innostun tekemään liikaa. Viimeksi, kun tulimme kotiinpäin lomalta ja pakkasimme laukkujamme ei minun kosmetiikkapusseille meinannut löytyä tilaa ja niitä vahdettiin laukusta toiseen. Silloin totesin, että mukanani oleva kosmetiikka painaa noin kolmekiloa. Myönnän, että siinä on todella paljon turhaa mukana ja vähemmälläkin pärjäisi. Tosin itselläni ei ole muita hiustenhoitotuotteita mukana kuin matkakokoiset Dermalogican shampoo ja hoitoaine. Yleensä  meillä on Tähtitarjousten kylkiäisenä erilaisia matkakokoja ja ne kannattaa säästää reissuihin, jos sellainen on tulossa. Myytävänä Dermalogicalla on jatkuvasti vain puhdistusaineet ja hoitosuihkeet ja kaikki muut tuotteet tulee myyntiin kausittain. Siksi näitä kaupanpäälistuotteita kannattaa säästää matkoja varten.

Käsimatkatavaroihin sopii vähäinen määrä kosmetiikkaa

Silloin, kun matkan tekee lentäen ja yrittää selviytyä vain käsimatkatavaroilla onkin hyvin vaikea ottaa kosmetiikkaa mukaan. Kannattaa huomioida, että huulikiilteetkin ja ripsiväri katsotaan nesteiksi. Nesteitä saa käsimatkatavaroissa olla vain 100 ml ja se on hyvin pieni määrä. Yli parin tunnin lennolle otan aina mukaan hoitosuihkeen millä voi kosteuttaa ihoa pitkin matkaa. Antioxidant Hydramistin matkakoko on 30 ml ja sen lisäksi mahtuu vielä muutakin. Meidän omille asiakkaillemme voimme antaa näytepusseja sen verran, että pärjää pidennetyn viikonlopun pelkästään niillä. Siihen nuo näytepussit eivät ole tarkoitettu, mutta haluamme palvella vakioasiakkaitamme myös sillä tavoin. Kenellekkään satunnaiselle kävijälle emme voi niitä antaa, koska meille ne maksavat 1,50-5,50 €/kpl. Meikkien kohdalla kannattaa pitäytyä vain perusvärityksissä, jos meikit pitää mahduttaa käsimatkatavaroihin. Yksi luomiväripaletti, ripsiväri, huulipuna ja poskipuna riittää. Pieni matkakoko SkinPerfect Primer sk30 käy hyvin meikkivoiteestakin ja kaupunkilomalla se korvaa aurinkovoiteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti