perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kasarimeikkivärit ovat nyt muotia

Nyt ilouutinen kaikille yli viisikymppisille. Ne ketkä ovat uskollisesti pitäytyneet siinä meikissä jonka ovat parikymppisinä oppineet ovat nyt todella muodikkaita. Siniset luomivärit ja rajaukset ovat silmämeikin pintamuotia ja kirkas pinkki huulipuna on mitä muodikain.

Huulipuna ja poskipuna samaa sävyä

Pysähdyin miettimään poskipunan käyttöä juteltuani erään tutun ihmisen kanssa meikeistä. Hän ei ollut asiakkaani, vaan tapasin häntä sivumennen ja tulimme jutelleeksi Youngbloodin meikkitarjouksista. Silloin meillä oli vielä myynnissä näitä Youngbloodin pakkauksia missä oli voidemaisen Mineral Liquid Foundationin kanssa poskipuna kaupan päälle. Tuttuni sanoi ettei tarvitse tuota pakettia, kun hänellä on yksi poskipuna. Olin ihan äimistynyt enkä kehdannut sanoa, että kyllä naisella pitää olla useampi poskipunasävy eri vaatteiden ja eri huulipunasävyjen kanssa. Silloin, jos käyttää kevään suosittua pastellipinkkiä huulipunaa ei siihen käy ruskeapunainen poskipuna. Suosittelen, että poskipunaa olisi ainakin kaksi. Yksi pinkkeihin viileämpiin vaatteisiin ja huulipuniin ja toinen lämpimämpiin oransseihin ja ruskeisiin sävyihin. Poskipuna on erittäin tärkeä meikin osa tuomaan väriä kasvoille ja poistamaan ikääntyvän ihon harmaan kalpeutta.

Youngbloodin kasarimeikit

Tähän kasarilookiin sopii hyvin YB:n uusi kahden värin luomiväripaletti (45€) jossa on korallibeige ja tummasininen värisävy. Ne ovat tyylikkäitä eivätkä mitään överimuotivärejä. Ehkei nuo perinteiset nuorena käytetyt turkoosinsiniset enää oikein sovi yli viisikymppisille, mutta nuo tumman siniset kyllä käy. Tussirajaus sävy Azul (42€)on nyt aivan pintamuotiväri ja se sopii kaiken ikäisille. Huulille kauniit pastellipinkit ovat perusmeikkiväreistä Pint Lust ja Just Pink (32€). Tilasin vielä yhden värin näitä kesän mattahuulipunia ja se on aivan kirkas fucsianpinkki. Pidän sitä lähinnä tummatukkaisten värinä. Toinen noista uusista kahden luomivärinpaleteista on beigen ja tummanruskea yhdistelmä ja se on huipputyylikäs väritys aivan kenelle tahansa. Ellei ole aikoihin uusinut luomivärejään nyt kannattaa hankkia jompi kumpi näistä uutuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti