maanantai 5. kesäkuuta 2017

Tähtitarjouksena Multivitamin Power Serum!

MULTIVITAMIN POWER SERUM tehotippa NYT 90 € (norm. 115€) ja saat lahjaksi Dermalogican ihanan KESÄKASSIN ja DAILY SUPERFOLIANT kuorinta-aineen matkakoon. Arvo 52€

Multivitamin Power Serum hidastaa ihon vanhenemista

Multivitamin Power Serum on paras tehotippa korjaamaan UV-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. Ainoa varma syy mikä aiheuttaa ihon vanhenemisen on uv-säteily. Kasvot joutuvat jatkuvasti alttiiksi UV-säteilylle, vaikka käyttäisi hyvää suojavoidettakin. Noin kymmenenprosenttia säteilystä ohittaa aurinkosuojavoiteen ja täydellistä suojaa ei ole vielä kehitetty. Tutkimuksissa on todettu antioksidanttien korjaavan UV-säteilyn aiheuttamaa ihosolukon rappeutumista. Jopa kolmen kuukauden kuluttua säteilystä antioksidantit vielä vaikuttavat korjaavasti eli antioksidanttipitoisia tuotteita kannattaa käyttää marras-joulukuulle. Multivitamin Power Serum sisältää erittäin runsaan antioksidanttiseoksen ja se myös kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.

Multivitamin Power Serum on tehotippa

Multivitamin Power Serum on pakattu kapeaan tuubiin ja siksi jotkut mieltävät sen hoitovoiteeksi. Kuitenkin se on seerumrakenteinen tehotippa joka imeytyy syvimpään ihokudokseen. Sitä käytetään iltaisin koko kasvoille, kaulalle ja kevyesti myös silmien ympärille ja sen päälle laitetaan hoitovoide. Oikein helteiseen kesäaikaan, kun iho hikoilee paljon öisin se käy yksinäänkin yövoiteena. Kuivalle iholle se ei riitä yksin käytettynä, koska se ei kosteuta tarpeeksi. Sen sisältämä c-vitamiini uudistaa ihoa ja nopeuttaa ihosolujen toimintaa ja siksi se kirkastaa ihon väriä. Noin parin viikon käytönjälkeen ihosta tulee raikkaan heleä ja napakkuus lisääntyy. Tuo tuubi on hyvin riittoisa niin kuin Dermalogican tuotteet yleensäkin ja se riittää noin 6-8 viikon käyttöön. 

Ihana kesäkassi

Lahjaksi tuleva kesäkassi on yhtä hyvälaatuinen, kun kaikki Dermalogican tuotelahjat on. Se kestää useammankin kesän rantakassina. Väriltään se on tyylikäs harmaa ja sisäpuoli on raikkaan sininen jotka sopii moniin kesäisiin vaateväreihin. Siinä on pitkät olkahihnat, joten sitä on helppo kantaa ja pitää, vaikka koko kesän käsilaukkuna. Daily Superfoliant kuorinta on talvella myyntiin tullut uusi kuorintajauhe. Se on saman tyyppinen kuin Dermalogican suosikkituote Daily Microfoliant " taikajauhe", mutta Daily Superfoliant on tarkoitettu kuivalle vanhenevalle iholle. Se myös poistaa ilman saasteista tulevia iho-ongelmia ja kirkastaa ihon väriä. Tuosta matkakoosta saa noin 10-15 käyttökertaa ja näin pääset helposti tutustumaan tähän uutuustuotteeseen, josta on tulossa supersuosikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti