maanantai 26. kesäkuuta 2017

Skin Smoothing Cream sopii kaikille

Nyt voimassa oleva Tähtitarjous SKIN SMOOTHING CREAMISTA NYT 69€ (87€) on voimassa ensi sunnuntaihin 3.7 asti. Tarjous kannattaa hyödyntää ja voiteita voi ostaa parikin, koska Skin Smoothing Cream on varsinainen "perusvoide".

Kosteutta kesäiholle

Skin Smoothing Cream on Dermalogican tuubissa olevista "perusvoiteista" keskimmäinen. Sitä täyteläisempi on Intensive Moisture Balance joka on meidän hoitolan ostetuin tuote. Skin Smoothing Cream on Dermalogican ostetuin tuote koko Suomessa. Tämä ero johtuu siitä, että meidän hoitolan vakioasiakkaista suurempi osa on yli nelikymppisiä. Lyhyemmän aikaa toimineissa kauneushoitoloissa asiakaskunnassa on suurin osa kolmekymppisiä. Tuo Skin Smoothing Cream sopii siis nuorellekin iholle hyvin eikä ole liian rasvainen. Kesäaikaan se on myös erinomainen yli kuusikymppisillekin kuivaihoisille, koska se on erittäin kosteuttava. Kesällähän iho tarvitsee enimmäkseen kosteutta eikä niinkään suojaa, niin kuin talven pakkasilla.

Skin Smoothing Cream sopii meikin alle

Kesäihonhoidon saa edullisemmaksi ostamalla tämän tarjousvoiteen, koska se toimii hyvin yövoiteena jonkun tehotipan päällä. Monella yli nelikymppisellä vakioasiakkaalla on nyt käytössä tehotippana Multivitamin Power Serum, tai joku boostereista. Niistä iho saa kiinteyttävän ja elvyttävän vaikutuksen ja niiden päälle riittää kosteuttava Skin Smoothing Cream. Päivävoiteena Skin Smoothing Cream sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, koska se imeytyy niin hyvin ja on erinomainen meikin alle. Niille ketkä ovat vielä työssä ja päivät sisällä riittävä uv-suoja aamuksi ja iltapäiväulkoiluun on meikkivoide, tai SkinPerfect Primer sk 30 (82€) Skin Smoothing Creamin päällä. Ne ketkä ovat jo lomailemassa ja käyttävät Protection Sport sk 50 (56€) myös kasvoille voivat sipaista Skin Smoothing Creamia sen alle, että iho saa tarpeeksi kosteutta. Omalle iholleni lisäilen Skin Smoothing Creamia pitkin iltaa ja yötä, kun olen pessyt meikit pois. Vanhempi kuiva iho voi kiristää hyvienkin hoitotuotteiden jälkeen yön aikana ja itse lisään voidekerroksen yön vessareissulla. Talvella pidän Skin Smoothing Creamia yöpöydällä ja lisään sitä parikin kertaa illalla lukiessani. Nämä ohjeet koskee atooppista, tai rutikuivaa ihoa, niin kuin itsellänikin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti