tiistai 21. joulukuuta 2010

Älä anna pakkasen nujertaa ihoasi

Tuntuu  siltä, että tämä talvi on ihan yhtä rankka iholle kuin edellinenkin talvi. Oikeastaan koko 30-vuotisen työkokemukseni aikana ei asiakkaiden ihot ole joutuneet niin koville ilmaston takia, kuin viimeisen vuoden aikana.. Viime talvi kuivatti monen ohuen ja kuivan ihon ihan rikki asti. Sitten tuli kesän uskomaton helle, joka piti hien pinnassa monta viikkoa yhteen menoon. Taas iho kuivui, koska se oli koko ajan kostea, ja kaikki ihon suoja-aineet huuhtoutui pois. Marraskuussa alkoi taas uusi pakkaskausi, joka taitaa muodostua yhtä rankaksi kuin viime talvikin.
Nyt, jos koskaan iho tarvitsee hoitoa. Siksi olemmekin valinneet joulukuun tarjoustuotteeksi tehotiivisteen, joka on  paras mahdollinen kosteuttaja vaativiin ilmasto olosuhteisiin. Skin hydratant booster (75 € norm. 92 €) on ohut geelimäinen aine joka levitetään suoraan puhtaalle iholle,sekä aamulla, että illalla. Sitten sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen yö-tai päivävoide. Tuote sopii myös silmienympärysiholle, ja on niille erittäin tarpeellinen, koska ohut silmienympärysiho kuivuu ensimmäiseksi.Skin hydratant booster sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.
Voiteeksi tämän boosterin päälle sopii Super rich repair ( 123 €) joka on täyteläinen ja hiukan myös rasva-aineita sisältävä hoitovoide. Voide on tarkoitettu yli 35-vuotiaille. Toinen vaihtoehto on Intensive moisture balance ( 100 ml 82 € ja 50 ml 56 € ) joka on kevyempi kosteuttaja ja sopii ihan kaiken ikäisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti