torstai 16. joulukuuta 2010

Eläimellinen joulu

Palailin juuri työpäivän jälkeen kotiini Hyvikkälään, ja istahdin mukavaan lepotuoliini aikeissa kirjoittaa Dermalogicasta blogiini. Työasiat kuitenkin hävisi hetkessä päästäni, kun karvaiset perheen jäsenemme Jösse, Valtsu, ja Hertta halusivat myös osallistua puuhaan. Miten tyypillinen olotila kotona ollessani. Kissat on jotenkin tulleet siihen tulokseen, että jos kotiväki istuu paikallaan se tarkoittaa sitä, että heidän on istuttava syliin. Joka kerta myös pitää käydä läpi arvovalta taistelu kuka ottaa minkäkin paikan. Minä tiedän heti tuloksen, koska järjestys on aina sama, mutta heidän mielestään asia vaatii hiukan peuhaamista, ja toistensa läpsimistä ennen kuin rauhoitutaan. Valtsu, ja Hertta nukkuvat jalkojeni päällä, ja pikku paksuliini Jösse tulee kainalooni.
Tässä sitten ilta meneekin. Kaikki kolme kun nukkuvat, ja tuhisevat syvässä unessa ei millään raaskisi herättää heitä, ja hätistää pois. Siksi yleensä harrastankin jotain mitä voin tehdä paikallaan istuen, lukemista, sotahistoria dokumentteja, kirjoittamista, tai nyt uutena harrastuksena postikortti askartelua.On todellista sielun lepoa istua rauhassa paikallaan,ja uppoutua harrastuksiin. Sotahistoriahan on ollut tärkeä harrastukseni jo kymmeniä vuosia, ja nykyään on hienoa, kun on saatavilla paljon aineistoa dokumentteina joita sitten voi TV:stä katsella. Samalla kun, katselen TV:tä teen postikortteja, ja istun ihanan lämpimästi karvakasojeni kanssa yhdessä. Kolme hyvää asiaa yhdellä kertaa.
Muutakin hyötyä tästä on kuin pelkkä minun rentoutuminen. Näitä tekemiäni postikortteja, ja joulukortteja myydään Kissakoti Kattilan hyväksi 3 € kappale hoitolassani ja verkkokaupassamme osoitteessa http://www.kauneushoitolainkeri.fi/,Kanna sinäkin kortesi kissojen hyväksi, ja osta lahjoittamiani kortteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti