sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Ihon kiiltäminen harmittaa

Usein kuulen asiakkailtani, että harmittaa kun iho alkaa päivän mittaan kiiltämään. Mikään meikki ei kunnolla pysy ja iho on epäsiistin näköinen jo puolelta päivin. Yleensä tämä ongelma pahenee talvella kun ihon pinta alkaa kuivumaan.  Iho alkaa voimakkaasti kuivumaan alku talvesta kun sisälämmitys ja pakkaskausi on alkanut. Ilman kosteus laskee niin nopeasti, että iho luovuttaa myös omaa kosteuttaan kuivaan ilmaan. Kun ihon pinta kuivuu iho alkaa heti tasoittamaan tilannetta ja alkaa työntämään rasvaa ihon pintaan. Iho alkaa kiiltämään rasvaisuudesta ja helposti syntyy mustapäitä ja tukkeumia.

Jos ihon pinta on kuiva ja kireä ja talin eritys lisääntyy, tali ei pääsekkään kuivista ja kiristyneistä huokosista ulos vaan pahimmassa tapauksessa syntyy talitulppia ja finnejä. Tässä tilanteessa pitää hoitaa ihon kosteus tasapaino kuntoon. Jos nyt lähdetään poistamaan rasvaa ja kiiltoa voimakkailla kuivattavilla aineilla mennään ojasta allikkoon.

Parasta olisi tehdä hyvä kasvohoito ja poistaa hellävaraisella ihotyypin mukaisella kuorinnalla kuivunut solukko. Näin myös kotihoitoaineet alkavat tehota paremmin. Kotihoitoon suosittelen iltaisin syväkosteuttavaa tehotiivistettä SKIN HYDRATING BOOSTER (92 €) ja sen päälle kosteuttavaksi hoitovoiteeksi ACTIVE MOIST kosteusvoiteen (100ml 72 €, 50ml 54 €). Aamulla ensin puhdistetulle iholle CLEARING MATTEFIERin (40ml 66 €) ja sitten kosteusvoiteeksi sama Active moist joka käytettiin iltaisinkin. Tuotteet on erittäin riittoisia ja riittävät noin kolmen kuukauden käyttöön ja päivän hoitotuotteiden hinnaksi tulee reilut kaksi euroa. Se ei ole suuri sijoitus itseensä.

CLEARING MATTEFIER on asiakkaidemme suosikki. Jo pelkästään tämän tuotteen käyttöön otto on poistanut monen ihon kiiltävyys ongelman.

Ihon kiiltely ei ole maailmaa kaatava ongelma, mutta jos siihen on apua saatavilla miksi sitä ei käyttäisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti