keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Varo median neuvoja ihonhoidosta!

Älä lue tammikuussa naisten lehtiä. Ne ovat täynnä dieetti ohjeita, joiden mukaan olet liian lihava, ja vartalosi on täysin sopimattoman mallinen. Dieettit syyllistää kaiken syömisen, ja naiset kilvan muistuttavat toisilleen ruokapöydässä, mitä ei saisi syödä. Ainoa dieetti mikä voisi olla mielenkiintoinen kokeiltava, olisi kananmuna-valkoviini dieetti. Uskon, että se laihduttaisi. Olisi varmaan helpompaa kärsiä nälästä pienessä hiprakassa. Luulen myös, että toisella viikolla en söisi edes kananmunia, jos olen jo yhden viikon syönnyt ainoastaan niitä.
Toisaalta, voisi käydä niin, että parin viikon valkkari putken jälkeen olisi niin paha moraalinen krapula, että söisin vaan suklaata lohduttautuakseni mielipahassa.


Ei kannata katsoa TV:stäkään kauneuden hoito-ohjelmia, kun niistä tulee ihan sekava olo. Alan aina miettiä onko maailma tullut ihan hulluksi, vai olenko minä paikalle pysähtynyt kalkkis. Ohjelmissa on niin rajuja plastiikkakirurgin toimenpiteitä, että en voi uskoa kenenkään niitä haluavan. Nuoret tytöt muka haluavat, että silmät leikataan Magna sarjakuvien mukaan, suuriksi kuin lautaset. Tuntuu aivan järjettömältä, että joku haluaa näyttää sarjakuva hahmolta. Vielä järjettömämpää on se, että joku lääketieteen edustaja suostuu tämän tekemään. En uskalla edes ajatella millaiset terveyshaitat siitä myöhemmin syntyy.

Silikonirinnat on jo niin arkipäivää, ettei kukaan taida hätkähtää, kun naisten lehdet vertailee, missä leikkaus kannattaa tehdä. Keskustellaan, onko luonnonsilikoni implantit parempia kuin synteettisestä silikonista tehdyt implantit.

Media tuo julki kaikki älyttömimmät keksinnöt, mitä nainen vaan voi ulkonäölleen tehdä. Mitä raflaavampi juttu, sitä varmemmin se luetaan. Ja aina joku onneton toimii näiden juttujen pohjalta, ja luulee olevansa onnellisempi laihempana, rinnakkaampana, tai muuten vaan leikeltynä.

 

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti