Toivottavasti suurin osa lukijoista ajattelee nyt, että omituinen otsikko. Pääosalla ihmisistä on selkeä, ja oikea käsitys siitä mitä kosmetologin työnkuvaan kuuluu. Kuitenkin vielä 80-luvulla seksuaalinen häirintä oli kauneushoitolan arkipäivää. Silloin, kun maksullisia seksi puhelimia ei vielä ollut olemassa, niiden käyttäjät soittelivat paikkoihin joissa tiesivät naisen vastaavan puhelimeen.
Vielä edelleenkin tiedän joidenkin ihmisten liittävän kosmetologin ammatin jotenkin bordelli toimintaan, yllättävän usein näihin vihjailuihin törmää vielä nykyäänkin. En ymmärrä mikä ajatusvääristymä näille henkilöille on tullut. Voisikohan se vaikuttaa, että joskus historiassa on meikkaaminen liitetty vain "huonojen naisten" elämään. Toisaalta historiassa löytyy todisteita siitä, että niin kauan, kun ollut ihmisiä on sekä miehet, että naiset meikanneet, ja koristelleet itseään.
Itse sain tulikasteen seksuaaliseen häirintään heti yritykseni avajaispäivänä 20.6.1980. Olin silloin 18-vuotias, ja aivan tietämätön maailman pahuudesta. Samana päivänä sain puhelun, jossa sain tuntumaa siihen, mitä kaikkea miehen sairaassa päässä voi liikkua. Olin vielä niin lapsellinen, että en hokasannut laittaa heti luuria kiinni.
Pian sitä oppi iskemään luurin korvaan, ja jatkamaan töitään. Tämä oli kuitenkin sellainen opetus, että ymmärrän seksipuhelimien tärkeyden, koska ilman niitä, muut saa soittelusta kärsiä. Heti kun seksipuhelimet avattiin, tämä soittelu loppui siihen. Kuitenkin ne kokemukset opetti tiedostamaan sen, että on todella suuri ryhmä ihmisiä jotka tällaista viihdettä käyttävät.
Vastustan ehdottomasti naisten alistamista, ja ihmiskauppaa. Onko maailma kuitenkin niin raadollinen, että ellei palveluja ole kaupan ne haetaan, vaikka sitten väkisin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti