sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Deodorantti ilman alumiinia

Valitettavan harvoin muistan kertoa asiakkailleni, miten hyvä deodorantti Dermalogicalla on. Ensisijaisesti aina tarkistan, että asiakkaan kasvojen hoitotuotteet ovat kunnossa, ja asian mukaiset. Sitten ei aina huomaa puhua muustakin, ja ei ole kiva jos asiakas saa sen käsityksen, että olen jotain tuputtamassa.

Environmental Control Deodorant ( 33 €)on ainoita markkinoilla olevia deodorantteja joka ei sisällä alumiinia. Deodorantissa ei ole myöskään mitään synteettisiä aineita, ei hajusteita, eikä väriaineita, niin kuin ei missään muussakaan Dermalogican tuotteessa. Tuoksu tulee raaka-aineesta, desinfioivasta uutteesta, jossa on lievä männyn tuoksu. Eli tuoksu on hyvin mieto, ja haihtuu pian.

Koska deodorantti on hyvin mieto, sen vaikutus tulee hitaasti. Sitä pitää käyttää noin 2-3 viikkoa ennen kuin vaikutus on täydellinen. Se siis pitää hienhajun poissa, ja vähentää kainaloiden kastumista.

Dödö on kuitenkin niin makuasia, että siitä ei koskaan voi sanoa, että tästä varmasti pidät. Suurin osa asiakkastamme on sen vakio käyttäjiä, mutta on niitäkin jotka eivät siitä tykkää. Kuitenkin tämä dödö on taatusti turvallinen tuote ja tulee halvaksi käyttää. Yleensä yksi puikko kestää käytössä 8-10 kuukautta. Suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti