keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vierivä kivi ei sammaloidu

Nyt on ensimmäinen päivä koululaisena ohitse. Olin siis päivän Suomen Yrittäjäopistolla aloittelemassa yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Päivä oli oikein kiva, ja taas kerran tuli todistettua, että on tosi virkistävää, ja ajatuksia herättävää puhua toisten yrittäjien kanssa. Olen ihan positiivisesti yllättynyt miten paljon mieleeni tuli asioita, joita omassa yrityksessäni pitää muuttaa tai tehdä toisin. Vähän pelkäsinkin lähteä opiskeluun mukaan, koska moni asiakkaani, ja tuttavani ihmettelivät kovasti, mitä luulen enää oppivani yrittämisestä. Ymmärrän, että hämmästely tarkoitti pitkää yrittäjäuraani, eikä, toivottavasti, oppimiskykyäni.

Tietenkin yli kolmessakymmenessä vuodessa olen monenlaista nähnyt, ja oppinut yrittämisen saralla. Kuitenkin minulla on ollut pelko, että kun on oikein kauan tehnyt työtään, niin alkaa kuvitella itsestään liikoja, ja jämähtääkin paikalleen. Haluan pitää osaamiseni koko ajan käymistilassa, olla valppaana, ja etsiä uusia tapoja tehdä asioita.

Yksi syy opiskeluun lähtemiselläni on se, että haluan parantaa yritykseni asiakaspalvelua. Meillä on niin mukavia asiakkaita, että he ansaitsevat parhaan mahdollisen palvelun. Omaan firmaansa, ja tekemiseensä kuitenkin sokeutuu, ja alkaa polkemaan paikallaan. Uskon, että uudet tuulet saavat minut näkemään epäkohtia, ja korjaamaan ne. Näin pystyn tuottamaan kosmetologin palveluita mahdollisimman korkeatasoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti