perjantai 1. huhtikuuta 2011

Verkosto auttaa

Yrittäjyydessä hyvän verkoston luominen on kullan arvoinen asia. Tämäkin on niitä asioita, joka joskus on tarvinnut keksiä. Koko 80-luku oli täynnä erilaisia koulutuksia, ja tapahtumia jonka päämäärä oli verkostoituminen.

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset on todella hyvä valmis verkosto, johon liittymällä saa noin 250 samassa asemassa olevaa tuttua. Itse tiedän, että mainonnassa verkosto on todella tärkeä. Paras mainos on aina se mikä menee suusta suuhun, asiakkaalta asiakkaalle. Itse pyrin systemaattisesti kertomaan asiakkailleni niistä yrityksistä, joissa itse olen saanut hyvää palvelua, ja joista löytyy laatutavaraa.

Myyn itse oman ammattini huippulaatua, eli pyrin antamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen kasvohoidon, sekä kotikäyttöön parhaat ihonhoitotuotteet. Uskon, että ne asiakkaani jotka ovat tyytyväisiä minun firmaani, haluavat myös muita samankaltaisia palveluita.

Yritykset joita uskallan hyvällä mielellä suositella ovat Alusasuliike Siro, Silmälasiliike Cazze optikko, Ompeluapu Anita Kalmari, ja nyt uusimpana tuttavuutena Eevan toiset kengät. Kaikista löytyy asiantuntemusta, ja hyvää palvelua. Sekä ihania tavaroita. Eevan toiset kengät liikkeessä on syötävän kauniita kenkiä, ja hyvän ystäväni Anita Kalmarin Ompeluapu firmassa verho-ja sisustuskankaat hivelevät silmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti