keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Hoitovoide talveksi on Super Rich Repair

Super Rich Repair (50 ml 127€) on Dermalogican täyteläisin voide ja Power Rich voiteen pikkusisko. Super Rich Repair on pakattu pumppupurkkiin ja se käy yöksi ja päiväksi ja sopii hyvin meikin alle. Se on varma valinta kaikille yli 35-vuotiaille varsinkin talvikuukausina. Marille se on ihan supersuosikki ja hän käyttää Super Rich Repairia kesät talvet välillä vaan tehotippoja vaihtaen.

Talven koettelevassa ilmastossa suomalaisten iho helposti ohenee ja päälimmäinen solukerros kuluu pois. Näin iho on helposti punoittava, couperoottinen ja entistä herkempi. Kuivuus kovettaa myös ihon kimmosäikeet eli kollageeni-ja elastiinisäikeet ja niistä tulee joustamattomia ja helposti katkeilevia. Super Rich Repair sisältää karitevoita ja helokkiöljyä jotka poistavat kuivuutta, vahvistavat ihoa ja ehkäisevät se ohentumista. Palmitoyylioligopeptidit stimuloivat kollageenin ja elastiinin muodostumista ja siten parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Soijaflavonoidit parantavat ihon suojakalvoa ja siksi Super Rich Repair sopii ulkoiluun myös pakkasella.

Yleensä tehokkaimmat ryppyvoiteet sisältävät hedelmähappoja eli alfahydroksihappoja, jotka sivuvaikutuksenaan ohentaa ihoa. Suomen ilmastossa raaka-aineiden ohentava vaikutus olisi kauhistus ja Super Rich Repair on meillä ihanteellinen, koska se ei sisällä hedelmähappoja. Super Rich Repair sisältää Dermalogican oman hyaluronihappokompleksin joka siloittaa juonteita ihoa ärsyttämättä. Tämä hyaluronihappokompleksi sitoo painoonsa nähden tuhatkertaisen määrän kosteutta ja siksi se on erinomainen kuivassa sisäilmassa. Super Rich Repair ei pelkästään lisää ihoon kosteutta, vaan myös sitoo ihon oman kosteuden ettei se haihdu kuivaan huoneilmaan.

Olisi suotavaa, että jokainen yli 35-vuotias käyttäisi joulukuusta maaliskuulle ainakin yövoiteena Super Rich Repairia. Kuivalle ja atooppiselle iholle suosittelen sitä jo parikymppisenä. Ulkoilevalle ihmiselle se on ihanteellinen päivävoide, koska se sisältää Dermalogican voiteista eniten suojaavia raaka-aineita.

6 kommenttia:

 1. Itse käytän tätä juurikin talviaikaan paljon yövoiteena, ihan loisto. Plussaa myös siitä, että avaamisen jälkeen tämä säilyy hurjan kauan, joten käyttöä voi jatkaa seuraavana talvena, kun vain säilyttää viileässä, jos yhtenä talvena ei saa purkkia tyhjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo säilyvyys on yksi pakkauksen etu. Purkkiin ei pääse happea, joten bakteeritoiminta on olematonta.

   Inkeri

   Poista
 2. Putsaan ihon iltaisin kaksoispuhdituksella (precleans ja sitten special cleanser). En käytä aina edes mitään ihovoidett (hyi minua...), ihoni voi silti hyvin.

  Aamuisin olen naaman pyyhkinyt "aina" apteekin ruusuvedellä. Ihmettelen aina, mitä naamaan tulee yöllä, pumpuli ihan keltaisen ruskea... Mitä siihen pumpuliin jää?

  Nyt olen miettinyt pitäisikö aamulla ruveta pesemään sillä "taikajauheella" ja jääkylmällä vedellä...ja juu ihoni voi ihan hyvin, on kuulas, pehmeä ja näpytön.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, että jouduit odottamaan vastaustani.
  Ilmeisesti ihosi ei ole mitenkään kuiva, koska pystyt olemaan ilman kosteusvoidetta. Kuivalla iholla tunne on niin kireän kihelmöivä, että voidetta on pakko laittaa. Tuossa Precleansessa on myös hoitavia kasviöljyjä, joten sekin vahvistaa ihon kosteustasapainoa.
  Iho erittää talia jatkuvasti ja yleensä se yöaikaan hiukan lisääntyy, kun ihon pintalämpötila kohoaa. Myös yöllinen hikoilu taliin sekoittuessa voi tehdä tuon ruskehtavan värin pumpuliin. Kyse on siis ihan normaalista ilmiöstä. Riippuu ihotyypistä miten paljon siihen tulee talia yön aikana, kuiva ihoisella ei juuri ollenkaan.
  Tuo taikajauhe eli Daily Microfolian olisi hyväksi, koska se sulattaa hyvin ja hellävaraisesti huokosissa olevaa talia. Tuota jääkylmää vettä en kasvoille suosittele, koska voimakkaat lämmönvaihtelut aiheuttaa kasvoille couperosaa. Vartalolle ja jaloille vaihtokylvyt ja jääkylmä vesi saa aikaan hyvän verenkierron elpymisen. Ohut kasvojen iho ei siitä tykkää ja se voi pidemmän päälle kostautua laajentuneina pintaverisuonina.
  Suosittelisin myös, että viimeistään pakkasaikaan ottaisit käyttöön ohuen voiteen esimerkiksi Active Moistin, joka suojaa ihoa rasittavalta ilmastolta. Muistathan myös, että jos käytät meikkiä sen alle pitää aina laittaa kosteusvoide.

  Kiitos hyvästä kysymyksestä. Laittakaa näitä lisää, vastailen niihin mielelläni.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Jatkan vielä, tuohon Inkerin kommenttiin.
  En ole koskaan käyttänyt meikin alla mitään rasvaa...
  Meikkaan YB:n mineraalijauholla (tummat silmänaluset peittoon) ja tuo jauhe tasoittaa kiillon (kun lähden ihmisten ilmoille,lehmien seurassa en juuri meikkaa).
  Ostin jonkun rasvan Inkeriltä, mutta se nököttää edelleen hyllyssä lähes korkkaamatta. Pakkaskaudella laitan lauantaisin saunan jälkeen tota rasvaa (mies taitaa sitä useemmin levittää naamaansa).

  Kehtaanko tulla tällaisilla synneillä ostamaan noita putsareitani lisää ja toivoa kasvohoitoa mieheltä (vai saanko toruja, kun en käytä rasvaa..)?

  VastaaPoista
 5. Olet tervetullut meille!
  Kammoksun kosmetologeja, jotka syyllistävät ja moittivat asiakasta hänen tekemisistään. Kerron mikä on minun suositukseni, mutta asiakas saa itse valita mitä tekee enkä rupea siitä nalkuttamaan.
  Ja minua saa tukistaa, jos alan jäkättämään jonkun ihonhoitotavoista.

  Inkeri

  VastaaPoista