sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hyvä pikkujoulumeikki vaatii hoidetun ihon

Alkaa taas olla se aika, kun asiakkaat kertoilevat pikkujouluistaan ja muista joulunajan juhlista. Harvalla on mitään isompia juhlia pitkin vuotta ja siksi pikkujouluun panostetaankin paljon. Tosin sekään ei ole enää niin ainutkertainen juhla, kuin parikymmentävuotta sitten.

Moni kuitenkin haluaa tehdä juhlavampaa meikkiä, tai käydä meikattavana talven juhlia varten. Tärkein neuvo on se, että iho pitää olla hyvässä kunnossa ennen, kuin meikistä tulee kunnollinen. Paraskaan maskeeraaja ei saa kaunista meikkiä aikaiseksi, jos iho hilseilee ja on epäpuhdas. Ellei muulloin käy kasvohoidoissa, niin ainakin tällaista juhlaa varten kannattaa tehdä kunnollinen hoito. Jos iho on kovin hoitamaton ja siihen pitäisi tehdä juhlameikki tulee sama tilanne, kuin tekisi juhlakampausta likaiseen tukkaan.

Meillähän ei juhlameikkejä kovinkaan paljoa tehdä, koska emme ole työssä lauantaisin. Meikkaaminen ei myöskään ole meidän kummankaan vahvin laji. Tosin asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä tekemiimme meikkeihin, mutta myönnän suoraan, että paljon parempiakin meikkaajia löytyy, kuin minä, tai Mari. Kasvohoidot ja ihonhoito ovat meidän päälajimme ja siinä pyrimmekin 110% täydellisyyteen. Me mielellämme hoidamme ihon kuntoon meikkiä varten ja edullisin vaihtoehto on Rentouttava Kasvohoito 66€, 45min. Siihen kuuluu kuorinta, kosteuttava hieronta ja naamio, sekä kulmien muotoilu kuuluu meillä aina kasvohoidon hintaan. Hoitotuotteet valitaan aina jokaisen asiakkaan ihotyypin ja tilanteen mukaan. Neuvomme myös mielellämme meikkituotteet, jos asiakas on aikonut tehdä juhlameikin itse. Varmimmat meikkivalinnat tuleekin siten, että niitä voi kokeilla etukäteen.

Mitenkään kovin syvällinen, tai pitkäaikainen vaikutus ei Rentouttavalla Kasvohoidolla ole. Sen vaikutus kestää noin kolmisen viikkoa ja eniten se kosteuttaa ja poistaa hilseilevää solukkoa. Huomattavasti tehokkaampi ja pitkävaikutteisempi tulos tulee Nanolift kasvohoidolla 118€, 1,5 t. Varsinkin yli nelikymppisellä Nanolift poistaa turvotusta näkyvästi ja parantaa ihon kimmoisuutta. Jos ihossa on mustapäitä, tai miliumeja nekin poistetaan Nanolift hoidossa. Suosittelisinkin, että yli nelikymppinen valitsisi Nanolift kasvohoidon ja nuoremmille riittää tuo Rentouttava Kasvohoito. Parasta olisi tehdä hoito 2-4 päivää ennen juhlaa. Jos juhla on lauantaina, niin keskiviikko olisi paras päivä. Muistakaa myös varata hoitoaikanne hyvissä ajoin, koska loppuvuoden iltapäiväajat alkavat olla jo aika täynnä.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi22:33

    Nanolift on aivan ihmeellinen turvotuksen poistaja. Silmäpussit pysyy poissa ja naama on kapeampi useamman viikon.

    Ulla

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11:37

    Tosi hyvä tää mineraalijauhepuuteri. Sopii vanhemmallekin naamalle!

    Virpi

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:48

    Nanolift on aivan upea hoito. Silmäpussit ja nassun turvotus pysyy poissa parikin viikkoa. Olet aika likka, kun sellasen olet kehittänyt!

    Aino

    VastaaPoista
  4. Anonyymi14:16

    Vieläkö teillä on jauhemaisia luomivärejä pikkupurkissa? Muistaakseni ne oli Youngbloodin.

    VastaaPoista
  5. Kyllä löytyy: Youngbloodilla on yksittäispakattuja luomivärejä ns.irtovärinä eli jauhemaisena ja ne ovat todella suosittuja. Värisävyjä on toistakymmentä ja hinta on 33€. Todella suositut vaaleat luomenpohjustus värit ovat vaalean punertava Kasbah ja vaalea beige Alabaster.

    Inkeri

    VastaaPoista