maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikon Tähtitarjous on Age Reversal Eye Complex!

Tässä tulee meidän ensimmäinen Tähtitarjous ja se on voimassa yhden viikon eli 3.11-10.11-14. Tuotteen voi ostaa verkkokaupasta, tai hakea meiltä hoitolasta.

AGE REVERSAL EYE COMPLEX NYT 62€ norm.79€ ja saat vielä lahjaksi matkakoot kolmesta eri silmänympärysvoiteesta, joita voit kokeilla Age Reversal Eye Complexin rinnalla. Ne ovat Total Eye Care sk 15, Ultra Calming Eye Serum ja Multivitamin Power Firm. Tuotteet ovat pakattu pieneen sifonkipussiin ja mukana on myös näytekokoja suositusta Soothing Eye Make-Up Remover silmämeikinpoistogeelistä. Lahjan arvo 35€

Age Reversal Eye Complex on oma suosikkituotteeni. Se on varsinainen superryppyvoide silmienympärille. Voide on ohutta ja hyvin imeytyvää ja se sisältää Dermalogican retinoliyhdisteen, joka siloittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Veltostuneille ja helposti turpoaville luomille tämä voide on tehokas valinta. Age Reversal Eye Complex käytetään vaan iltaisin ja aluksi sitä kannattaa käyttää vain joka toinen ilta. Näin iho tottuu uudistavaan raaka-ainerakenteeseen eikä ala hilseilemään liian nopeasti. Parin viikon käytön jälkeen sitä voi jo käyttää joka ilta. Siksi onkin hyvä, että mukana tulee muita silmänympärystuotteita joita voi aluksi käyttää joka toinen ilta ja joka aamu. Samalla pääsee myös kokeilemaan muut silmäympärysvoide vaihtoehdot.

Age Reversal Eye Complex on todella tehokas tuote enkä suosittele sitä alle 35-vuotiaille enkä myöskään ohuelle atooppiselle iholle. Retinoliyhdisteen vaikutus on uudistava ja se nopeuttaa kuolleen solukon irtoamista. Se taas näkyy hilseilynä ja jos tuote vaikuttaa aluksi liian nopeasti tulee tuosta hilseilystä silminhavaittavaa. Jos näkyvää hilseilyä ilmenee se ei ole paha asia, vaan kertoo voiteen tehokkuudesta. Silloin voi harventaa voiteen käyttökertoja ja lisätä niitä myöhemmin ihon tottuessa voiteeseen.

Tämä tarjous kannattaa hyödyntää nyt, koska silmänympärykset rypistyvät helpoiten ja pääset nyt myös kokeilemaan kolme muuta silmänympärysvoidetta.


10 kommenttia:

  1. Anonyymi15:53

    En ole saannut vastausta kysymykseeni Multivitamin Thermofoliant tuubin tulpasta. Eikö näihin kysymyksiin blogissa vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, että jouduit odottelemaan vastausta. En yleensä lue tätä blogia viikonloppuisin ja vastaan kysymyksiin arkipäivisin muiden töiden lomassa.
      Kysyit tästä Multivitamin Thermofoliant tuubin sinetistä mikä sulkee ja tuubin suun ja se on ihan normaalikäytäntö kaikessa kosmetiikassa. Sen tarkoitus on varmentaa tuotteen säilyvyys. Sinetti pitää pakkauksen ilmatiiviinä, johon pelkkä kierrekorkki ei pysty ja tuubiin ei mene happea, jota bakteerit atrvitsevat toimiakseen.
      Kysyit, että tiesinkö minä näiden sulkijoiden olemassa olon ja vastaus on kyllä. Tähän asti emme ole Marin kanssa kertoneet erikseen asiakkaalle, että tuo sinetti pitäisi ennen käyttöä poistaa. Olet nyt kuukauden sisään toinen asiakas, joka ei sinettiä keksinyt poistaa. Sitä ennen ei yksikään asikas ole asiasta puhunut, tai kysynyt. Me emme todellakaan tienneet, että se voisi olla ongelmallinen. Kaikissa ruokakaupan sinapeissa, salaattikastikkeissa yms.on aivan samanlaiset sinetit.
      Tästä lähtien osaamme ottaa huomioon tämänkin ongelman.
      Toivottavasti pidit tuosta Multivitamin Thermofoliant kuorinnasta, niin paljon, että pahamieli häipyi.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi16:06

    Tuo kysymys oli kyllä aika outo....

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:08

    Tuo tulppa kysymys oli selkeää pelleilyä.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:35

    En väittänytkään etten pitäisi tästä Multivitamin Thermofoliant kuorinnasta, jos se olisi vielä ollut huonoa olisin käynyt pyytämässä rahat takaisin.
    Dermalogican pitäisi merkitä tuubin suulle varoitus, että tulppa pitää ensin avata. En ole myöskään missään muussa kosmettisessa aineessa törmännyt tähän. Dermalogican kannattaisi miettiä onko asikaspalvelu kohdallaan, kun pakkaukset tehdään liian vaikeiksi.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:34

    Itse ottaisin yhteyttä Dermalogican tuotekehitys yksikköön jos kokisin tuubin aukaisemisen ylivoimaiseksi ei kun tunnustaisin olevani uusavuton.

    VastaaPoista
  6. pauliina20:49

    Näitä tulppia on hyvin monissa (kalliimmissa) kosmetiikkaputeleissa, ei pelkästään Dermalogicalla, hyvin yleisiä ovat.
    Olenko ainoa tämän anon kommentointiin kyllästynyt täällä? Inkeri kyllä jaksaa vastata ystävällisesti kaikkiin kysymyksiin, itse en varmasti jaksaisi.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi05:15

    Hyvin yleisiä ovat monenmoiset sinetöinnit laatukosmetiikassa. Ja jopa myös esimerkiksi hammastahnoissa, ei kuitenkaan aivan halvimmissa. Ruokatarpeista kylmäpuristetusta rypsiöljystäkin pitää poistaa muovitulppa, myös soijakastikkeesta.

    Niin kuin Inkerikin ystävällisesti vastasi, sinetöintihän takaa tuotteen säilyvyyden. Myös sen, ettei kukaan yli-innokas ole päässyt klähmäämään tuotetta ennen sen ostanutta asiakasta.


    Anonyymi kehitteli, että myyjän olisi pitänyt tulppa poistaa. Samalla logiikalla, varmaan maitotölkitkin pitäisi valmiksi avata kaupassa.

    Milloin tarvitaan tuotteisiin maininta: Avaa se ennen käyttöä!

    Leena

    VastaaPoista
  8. Anonyymi13:32

    Tämä " En saa tuubia auki kun ei sitä ei aukaista minulle" Pirkon kirjoitus on selkeä pilakirjoitus. Harmi, että ei osata käyttäytyä. Noin avuttoman ihmisen selviäminen nyky yhteiskunnassa on suoranainen ihme jos tuo kirjoitus on totta.

    VastaaPoista
  9. Kohtaan asiakaspalvelussa niin monenlaisia asioita joita ei aina todeksi uskoiksi. Siksi en halua näitä blogikommenttejakaan sivuuttaa ja laittaa niitä kaikkia provosoinnin piikkiin. Joku asia mikä minulle ei ikinä tulisi mieleenikään voi jollekin olla ihan totista totta.
    Haluan kuitenkin palvella asiakkaani mahdollisimman hyvin ja vastaan, vaikka jutussa olisikin hiukan "vedättämisen maku". Moni sairaus, ikääntyminen, tai ihan mielipahan tuottama ärtymys saattaa aiheuttaa ongelmia asioissa jotka kaikille muille ovat arkipäivää.

    Inkeri

    VastaaPoista