tiistai 11. marraskuuta 2014

Vaihda puhdistustuote vuodenajan mukaan

Dermalogican puhdistustuotteet ovat paljon muutakin, kuin pelkkiä ihon pesuaineita. Hyvä ihonpuhdistus on ihonhoidon perusasia ja jokainen pesee kasvonsa ja poistaa meikkinsä jollain puhdistustuotteella. Oikein valitulla puhdistusaineella on suuri merkitys ihon hoidon kannalta. Meillä Suomessa ilmaston rajut vaihtelut asettaa omat vaatimuksensa ja puhdistustuotteissakin se pitää yhtä hyvin huomioida, kuin hoitovoiteissakin.

Mikään Dermalogican puhdistusaine ei kuivata, jos se on valittu oikealle ihotyypille. Kaikki Dermalogican puhdistukset ovat vesiliukoisia ja niiden kanssa ei tarvita alkoholipitoisia kasvovesiä. Tähän aikaan vuodesta puhdistustuotteen pitää olla ihon kosteutta sitova ja tukea muiden hoitotuotteiden vahvistavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Ehdoton ykkönen puhdistusaineissa on Precleanse (150 ml, 55€) esipuhdistusöljy, tai Precleanse Wipes (20kpl, 29€) esipuhdistusliinat. Precleanse on loistava hoitoaine estämään ihon kuivumista ja ohentumista. Samalla se takuulla irroittaa paksuimmankin meikin ja lian. Käyttämällä Precleansea säästät muissa hoitoaineissa, se yllä pitää ihon kosteutta eikä muita kosteuttavia hoitotuotteita tarvita suuria määriä. Hyvä neuvo on, että kaikki käyttäisivät Precleansea Suomen talvessa. Moni couperosa, ohentuminen ja punakkuus jäisi syntymättä.

Precleansen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusaine ja kaikki yli kolmekymppiset joilla on sekaihosta superkuivaan oleva iho hyötyisivät Essentiel Solutionista ( 500 ml 60€, 250 ml 42€). Siis lähes kaikki ihotyypit mahtuu tuohon määritelmään paitsi ihan öljyisen rasvaiset ihot. Essentiel Solution on ihanan kermamaisen täyteläinen maito, joka muuttuu iholla vesimäiseksi ja on todella helppo huuhdella pois. Sanoisin, että Essentiel Solution on balsamia haavoille eli oikein atooppisen kuiva ihokin saa sillä hyvän rauhoittuneen ihon.

Toinen talvella sopiva puhdistusmaito Precleansen jälkeen on Ultra Calming Cleanser ( 500 ml 74€, 250ml 55€) joka on meidän myydyin puhdistusaine. Ultra Calming Cleanser on geelin ja maidon välimuoto ja sillä lähtee myös kevyt silmämeikki. Se kuuluu Ultra Calming hoitolinjaan, joka on tarkoitettu herkistyneelle, ohuelle ja helposti punoittavalle iholle. Jo pelkästään vaihtamalla tähän puhdistusaineeseen ihon punakkuus vähenee huomattavasti. Suosittelen lämpimästi vaihtamaan puhdistusainetta aina vuodenajan mukaan. Itse myös tykkään vaihtelusta enkä jaksaisi käyttää samaa tuotetta vuositolkulla, vaikka se olisikin tosi hyvää. Kun seuraavan kerran ostatte puhdistustuotetta kysykää vaihtoehtoja. Voisihan välillä kokeilla, vaikka pienemmän koon jotain itselle uutta ainetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti